Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Normalna jazda czyli dynamiczna 12-15 litrów. Ale na trasie nawet udało mi się zejść na 9 litrów ale spokojnie.
Opublikowano
moze zrobił by ktoś z was was zdjecie komory silnika,chodzi mi dokładnie o to gdzie macie reduktor umieszczony :roll:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
:wink: dolanczam sie do tego co pisza koledzy, posiadam w swojej 320 z 97 r sekwencje IV ELPIGAZ i spalanie wychodzi od 9-12 w trasie do 13-17 w miescie, dodam ze w krakowie duze korki a ja czesto krece do 5-6 tys :mrgreen: ale jak mnie nie poniesie to 14l/100km w miescie, na benzynie proporcje podobne "-" jakies 10%. Jaki ja bylem glupi e nie kupilem 2.8 lub przynajmniej 2.5 :cry2: bardzo zblizone wartosci spalania a ile wiecej frajdy z jazdy, 150 PS to troche za malo by chodzic ladnymi slajdami na 17'' :roll2:
TYM razem Moja kobieta skrzywdzila moje autko na MAXA- urwała przod na Grand Cheerokim.... :-( Na pocieszenie M3:-)))
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie!

przy spokojnej jeździe pali 9-10l LPG na trasie i 11-12l w mieście.

Wcześniej tzn. jakieś 3 miechy temu zaraz po kupnie sprawdziłem i.. :shock: paliła 13-15l LPG na trasie. Okazało się, że w reduktorze puściła membrana a więc szybciuteńko wymieniłem i :mrgreen: teraz jest jak wspomniałem na początku. A dla porządku mam instalkę BRC II gen., ale co ciekawe, zamontowaną "oryginalnie" we Włoszech bo z tamtąd pochodzi moja czarnula - żadnych strzałów pracuje rewela.

Pozdro.