Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
ostatnio sprzedalem 740 a teraz chce kupic 525 tds kombi, ale jest cos co mnie przerasta polskie ogloszenia, sprzedam samochod ale bez alu felg, lub za dodatkowa doplata, sprzedalem 7 na ladnych kolach bez zadnej doplaty kupilem 3 tez na ladnych kolach, co to sie porobilo niedlugo to beda wyciagac poduszki skore i inne gadzety jest to chec dodatkowego zarobienia?? czy co?? wiekszosc tych samochodow przyjechala od wroga na takich kolach a u nas musza odrazu 2 razy zarobic paranoja......
Opublikowano
Wytłumaczę Ci. Albo ludzie chcą kupować samochody jak najtaniej, wyciągasz wszystko i obnizasz cenę, albo podokładałeś do samochodu masę różnych gadżetów za które nikt ci dodatkowo nie zapłaci (tak jest w moim przypadku :) ) Sportowa wkładka KN, kierownica M, lampy, felgi, spręzyny H&R'a i cos tam jeszcze. Niektórych rzeczy szkoda zostawiać.
Opublikowano (edytowane)
dokladnie tak jak pisze jelito :lol: ludzie to by teraz chcieli zebu im do;lacic za zabranie autaa :D co za czasyyyy :duh: a tak jeden z drugim jankiem po co mu np black hella jak on niewidzi roznicy :P a skoro niewidac roznicy to poco przeplacac :mrgreen: Edytowane przez tygrys
Opublikowano

ale na dzisiejszym rynku jest tyle samochodow ze naprawde jest w czym wybrac, i pisane ze za felgi trzeba doplacic to jest to dla mnie dziwne

ja za nic nigdy nie doplacalem, jesli sie komus podobaja to niech sobie zostawi wsadzi blaszaki i koniec tematu, a jest od groma uciegnietych z niemiec fur na ladnych kolach jeszcze nie przerejestrowane a tu w ogloszeniu za kola dodakowa doplata.

Dzwonie do goscia no samochod nawet wizualnie ladny jaka cena no tyle i tyle juz mialem jechac ogladac a tu gosc wyskakuje z textem ze za alu to trzeba doplacic 1500zl samochod jeszcze nie przerejestrowany w kraju dwa dni, i sie pytam jak mam go odbrac bez kol odpowiedz przyjechac ze swoimi kolami to jest normalne???? rozumiem jak ktos sobie kupi kola 18-20 cali jakies chromy wypasy to tak no ale w samochodzie za 15 tys ktory kupil pewnie za 2500ojro jeszcze scigac dodatkowy hajs za kola?? debilizm.

A sprawa bialych kierunkow jesli ja mam wszedzie biala kierunki to mam sobie doliczyc do ceny przy sprzedazy?? za to ze mam alu felgi ktore sa prawie nowe?? to idac takim tokiem rozumowania za samochod moge wziac tyle ile zaplacilem + tyle ile w niego wlozylem tak??

Opublikowano
ale na dzisiejszym rynku jest tyle samochodow ze naprawde jest w czym wybrac, i pisane ze za felgi trzeba doplacic to jest to dla mnie dziwne

ja za nic nigdy nie doplacalem, jesli sie komus podobaja to niech sobie zostawi wsadzi blaszaki i koniec tematu, a jest od groma uciegnietych z niemiec fur na ladnych kolach jeszcze nie przerejestrowane a tu w ogloszeniu za kola dodakowa doplata.

Dzwonie do goscia no samochod nawet wizualnie ladny jaka cena no tyle i tyle juz mialem jechac ogladac a tu gosc wyskakuje z textem ze za alu to trzeba doplacic 1500zl samochod jeszcze nie przerejestrowany w kraju dwa dni, i sie pytam jak mam go odbrac bez kol odpowiedz przyjechac ze swoimi kolami to jest normalne???? rozumiem jak ktos sobie kupi kola 18-20 cali jakies chromy wypasy to tak no ale w samochodzie za 15 tys ktory kupil pewnie za 2500ojro jeszcze scigac dodatkowy hajs za kola?? debilizm.

A sprawa bialych kierunkow jesli ja mam wszedzie biala kierunki to mam sobie doliczyc do ceny przy sprzedazy?? za to ze mam alu felgi ktore sa prawie nowe?? to idac takim tokiem rozumowania za samochod moge wziac tyle ile zaplacilem + tyle ile w niego wlozylem tak??

Przyjechać z własnymi kołami...PARANOJA! :duh: Ja mam nowe felgi stalowe na zime i kapcie nowe za które zapłaciłem 1200zł ale nie będę zmieniał kół na letnie jak ktoś przyjedzie kupić mój samochód.

Moim zdaniem nie jest normalne, że trzeba dopłacac za jakieś felgi itp.Gościu mógł ich nie kupować a jeśli już to do ogłoszenia niech da zdjęcie na stalówkach i w ogóle nie wspomina o alusach. :duh:

Przyjechac z własnymi kołami..no nie mogę z tego :lol: :duh: Śmiać się czy płakać?

Poziom poczucia humoru jest wprost proporcjonalny do Twojego IQ.

http://img407.imageshack.us/img407/5961/roxbury9je.gif

Opublikowano

Myśle że jak ktoś coś sprzedaje i np felgi chce sobie zostawić, to niech sprzeda auto na innych kołach i niech nie pisze że w ogóle ma te felgi (gadanie "mam ale nie dam" albo "nie da się ale za tyle i tyle da się").

Albo sprzedaje je z autem albo ich nie sprzedaje (i zdjęcie auta daje na kołach na których sprzedaje). Troche dziwne to jest.

Ja jakbym sprzedawał swojego, założyłbym zimówki i sprzedawał na tym na czym stoi.

Opublikowano
ostatnio tez sie spotkalem z czyms takim ogladam fotki gosc mi przysyla fotku samochodu (z alu 16) jakas gadka cena co ma co jest do niego i takie tam wiadomo jak to przy kupnie auta, i text auto jest na blaszakach nie na tych felgach, no to sobie mysle w sumie spoko kupie sobie takie jak mi siepodobaja, ale.......... cena taka sama jak na alu, coraz wiecej takich ludzi sie trafia....