Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Siema orientuje sie ktoś moze oco chodzi z Sonda lambda 4 kolory czerwony żółty zielony i czarny i gdzie taka moge dostać
Opublikowano

kolego 2 kable masz od grzałki dwa o ile pamietam dobrze to ida do kompa albo sa zasilajace

na allegro masz tysiące aukcji

"PRZEDNI NAPĘD JEST DLA DZIEWCZYNEK"
Opublikowano
no wiem ze jest ich tysiace i własnie te 4 kolory 2 biale czarny i szary to wiem oco chodzi ale ja jak napisałem mam zielony czerwony czarny i zółty i to prawdopodobnie jest sonda 5 voltowa;/ i nie wiem oco loko;/
Opublikowano
Ja jak mi padła to też szukałem dokładnie takiej jak miałem bo mi panowie serwisanci w szanowanym w moim województwie warsztacie BMW powiedzieli że zamiennik z allegro nie podziała, a nawet jeśli podziała to prawdopodobnie nie tak jak należy. Cena za ori lambdę do mojego silnika to od 300 do nawet 800zł :mad2: Zaryzykowałem i kupiłem zamiennik za bodajże 112zł na allegro i chodzi normalnie, tzn tak jak chodził na tej poprzedniej Boscha więc moim skromnym zdaniem kupowanie czegoś co jest droższe dla samej świadomości że będzie na tym nazwa jakiejś znanej firmy to bezsens. Poszukaj na allegro dokładnie a znajdziesz, kolory kabli mogą być różne ale i tak te kable w każdej sondzie mają takie samo zadanie spełniać :wink:

http://www.autocentrum.pl/gfx/awc/petrolicons/1999768810_1.gif

Pozdrawiam