Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dolanczam sie do prosby w moim przypadku jaki bylby koszt dla 318is 1994 bodajze m42 bo ma juz 262000 a przy 300 trzeba bedzie wymienic:D:D dla mnie to kwestia 3 miesiecy :D po prostu niechce zasmiecac nowym tematem thanx from the mountains:D:D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A co to jest? Sklep czy forum. Do m40 chcesz kpl rozrząd razem z wałkiem popychaczami i dżwigienkami?? w IS jest łańcuch, jak nie ma niepokojacych objawów to się tego nie wymienia.
Opublikowano

@chwileulotne ceny części poszukaj na aukcjach lub popytaj w sklepach, co do ceny robocizny to zapytaj mechanika bo ci potrafią różnie wyceniać swoje usługi.

Jeżeli nie jesteś pewien to zleć zakup części mechanikowi i będziesz mógł być prawie pewny że zamontował właściwą część, jak on zamówi nie taką jak trzeba to łatwo ją zwróci, a jak Ty zamówisz nie to co trzeba, to już może być ciężko z reklamacją.

Opublikowano
A co to jest? Sklep czy forum. Do m40 chcesz kpl rozrząd razem z wałkiem popychaczami i dżwigienkami?? w IS jest łańcuch, jak nie ma niepokojacych objawów to się tego nie wymienia.

Forum, więc można prowadzić dyskusje na wszystkie tematy dotyczące BMW e 36 a jak coś Ci sie nie podoba to sie po prostu nie udzielaj, jaki problem?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bo oceny to się pyatj w sklepi, na co zwrócił uwagę kolega powyżej. Może podyskutować co najwyżej czy przepłaciłeś czy nie lub ile kto zapłacił i gdzie kupił. Po za tym masz ten sam badziewny silnik m40 co ja więc się bede udzielał.

I napisz czy ma być z wałkiem czy bez.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ceny są w sklepie, a jak chcesz kupić, to jest dział giełda na forum i załóż sobie ogłoszenie "kupię"

Jeśli porównujemy ceny robocizny to różnie może być i na taką dyskusję jak najbardziej pozwalam.

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png