Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja w swojej e46 mialem sportowe sprezyny i siedział jeszcze nizej niz twoj tyl, kola sie prawie chowaly w nadkole, niestety po malej histori z dziurą w jezdni musialem wymienic jedną z przodu ale droga zabawa ze sportowymi wiec wymienilem wszystkie na normalne i stoi pieknie i rowno.
Opublikowano
nie robi żadnej różnicy ponieważ średnica koła jest ta sama no chyba że któryś z was ma założony nieprawidłowy profil opony ...

No właśnie a ja akurat z przodu mam 215/50/R17 7'5 ET 47

A do tego modelu o ile sie nie myle jesli tyak to prosze mnie poprawić przewidziano:

205/50/R17

225/45/R17

I jeszcze jakieś na 18-stki felgi ale to już nie ważne

Opublikowano
O kurcze to nawet sporo w takim razie.

A powiedz mi jeszcze jaki masz profil i wymiary felg i oponek bo to tez tu robi różnice.

Ja mam 205/55 r16.Ale dokładnie jest tak jak mówi Tc nie robi to różnicy.A felgę mam r16 bo nie stać mnie na jeżdzenie na r17.Nie po moim mieście.

Opublikowano
wejść wejdzie jeździć będzie ale jak ten amorek będzie pracował to nie wiem ....

Czyli twierdzisz że może mieć ciężki żywot ?

Nie chcę też że przez jedno cierpi drógie.

Amorki zapakowałem 3 lata temu i są w super kondycji :shock: aż niewiarygodne

w porównaniu z naszym stanem dróg.

Podsumowując jak B6 jest przeznaczony Do -30mm to zastanawiam się czy te 5mm

zrobi aż taka różnice że nie bedzie to miało sensu.