Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Popros moderatora o przneiesienie galerii do galerii tak jak kolega wyżej napisał.

PS: ładne auto i dobre plany :wink: więcej ocen w galerii ...

Opublikowano

Popraw opis galerii z "moje bmw" na np "BMW E91 ...."

i popraw jeszcze fot tak żeby nie trzeba było ich powiększać tylko od razu żeby wyświetlały się w dużym formacie.

I galeria będzie CUD-MIÓD-MALINA :cool2:

Opublikowano
Popraw opis galerii z "moje bmw" na np "BMW E91 ...."

i popraw jeszcze fot tak żeby nie trzeba było ich powiększać tylko od razu żeby wyświetlały się w dużym formacie.

I galeria będzie CUD-MIÓD-MALINA :cool2:

nie wiem jak wstawiac normalne zdjecia jest jakas stronka dobra?

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Ja proponuje postąpić tak:

Zamieścić w hostingu ImageShack http://imageshack.us/

Wchodząc na stronę i wybierając BROWSE masz możliwość wyboru danego zdjęcia z dysku.

Następnie otrzymujesz bezpośredni link do zdjęcia. Wstawiasz go tutaj na forum miedzy: ........

i powinno byc okej.

Tutaj jeszcze masz wątek z forum na ten temat: viewtopic.php?f=36&t=85275

Pozdrawiam

Edytowane przez baranowski
Opublikowano
to zabrzmiało jak samochód kupiony u Turka :D haha,Ładna furka .Życzę bezproblemowej eksploatacji.Pozdrawiam :)
Opublikowano
to zabrzmiało jak samochód kupiony u Turka :D haha,Ładna furka .Życzę bezproblemowej eksploatacji.Pozdrawiam :)

Wlasnie to samo pomyslalem o tym turku:) dzieki za opinie

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Opublikowano

Jak dla mnie po wymianie listw (bo te teraz troche rażą) będzie extra :cool2:

... ale ja koniecznie zmienilbym te lampy tylnie na BlackLine - będa pasowac do całości.

OGÓLNIE SUPER :8)

PS: dopiero teraz zauważyłem twoja przygodę na pierwszej stronie, szkoda :evil: ale widze to był główny powód do przyspieszenia MODów :twisted:

Opublikowano
Klagosz narazie splukany jestem po sezonie letnim wiec lampy poczekaja:) Dzieki za mile slowa pozdr. Musim sie kiedys zgadac gdzies w polsce na jakis zlot albo prywatnie:) pzdr.