Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś się orientuję czy siatka (wysuwana z rolety, która przysłania bagażnik)odzielająca przestrzeń bagażową od pasażerskiej, znajduję się w wyposażeniu X3? Z tego co mi wiadomo są dwie rolety, jedna z siatką, druga bez. Czy pakiet schowków, nie zawiera tejże siatki? Jeśli, ktoś z użytkowników X3 umie odpowiedzieć na to pytanie będę bardzo wdzięczny.

Właśnie czekam na odbiór tego auta, przeczytałem na jego temat już wszystko, jedyną zagwozdką pozostała owa siatka.

Mam nadzieję, że wiecie, o który element mi chodzi !

Opublikowano

Siatka oddzielająca przestrzeń bagażową od pasażerskiej jest oddzielną opcją i nie jest objęta pakietem dodatkowych schowków. Mam taki pakiet u siebie w aucie, ale nie mam siatki. Co ciekawe katalog BMW X3 stanowi, że siatka jest wyposażeniem standardowym, ale już cennik X3 wskazuje kwotę dodatkowo 735 zł (dla 20d) za ten element.

Pozdrawiam

Karol_Szczecin

Opublikowano

ja też nie mam tej siatki...

a z wyposażenia dodatkowego dołożyłem dosłownie wszystko co możliwe - oprócz head up....

wk!@#$iło mnie to niesamowicie....

jak zamawialem auto nie bylo tego w cennikach i przez mysl mi nie preszło ze nie bedzie tego w standardzie....

tym bardziej ze w kazdym poprzednim bmw to miałem

Opublikowano

No ja też zamówiłem prawie wszystko, obawiam się, że tego nie będzie i też tego nie widziałem w opcjach.

Można to jakoś domówić? Jest to w akcesoriach? Myślę, że problemem mogą być mocowania w suficie? Nie wiem czy standardowo one występują? Macie może te mocowania w waszych autach?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siatka oddzielająca bagażnik znajduje się w cenniku BMW X3 (strona 12, numer opcji 413). Uchwyty w bagażniku z czterema mocowaniami są w wyposażeniu standardowym wszystkich modeli X3.

W swoim X1 mam takową siatkę i uważam, że to bardzo praktyczna rzecz, którą łatwo się montuje i demontuje - polecam!

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mam taki sam problem i co się dowiedziałem nie da się tego domówić bo auto nie będzie miło uchwytów w suficie do zaczepienia siatki :(
Opublikowano
A ja tej siatki w ub. piatek uzylem po raz pierwszy przy zlozonych siedzeniach. Pasuje jak ulal z zaczepami w suficie.

Kiedyś było tak:

[...] wszyscy kupujemy BMW dla radochy z jazdy, nie zawsze kierując się do końca rozumem. [...]
  • 2 miesiące temu...
  • Moderatorzy
Opublikowano
Mam taki sam problem i co się dowiedziałem nie da się tego domówić bo auto nie będzie miło uchwytów w suficie do zaczepienia siatki :(

Da się zamówić, ale koszt jest koszmary (3k+ PLN) i nie każdy dealer ci coś takiego zaoferuje zrobić....generalnie :mad2: - wielki minus dla BMW za brak możliwości zamówienia akcesoriów w późniejszym czasie albo zaporowe ceny

Opublikowano
No ja muszę przyznać na korzyść bmw,że siatkę mam już w standardzie,a w trakcie zamawiania o takiej opcji nawet nie pomyślałem :D
Opublikowano
Ja taką siatkę zamówiłem i nie ukrywam, że to bardzo praktyczna opcja, szczególnie, że bagażnik w x3 po długości nie należy do największych, także dzięki siatce nadrabia wysokością.