Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
powiedzcie co to moze byc bo cos tak jakby mi klepie jak jade po dziurach czy to moze byc cos z poduchami nad amorami ?? bo podobny odglos mialem jak mialem jeszce golfa i to wtedy wlasnie bylo to ...??
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo
Opublikowano
proponowalbym dokladniejszy opis, bo ciezko cokolwiek powiedziec
Opublikowano
witaj.jeżeli wybiły ci się gumy a mocno bije to powinno być to widoczne[miałem tak z tyłu].zdejmij gumą osłaniającą mocowanie amora. ruszaj autem góra-dół i patrz czy niema luzu,czy amor równo się trzyma.wejdż pod auto i powtórz to samo.może coś wypatrzysz.może mocowanie tylniej belki?.pozdro :norty:
klepało ale przestało!!!
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
czy to jest mozlwe ze drazek tem srodkowy wydaje taki odos podczas jazdy po dziurach ? bo znajomy mechanik tylko spojrzal b nie mial czasu zpalapl za niego i rzeczywisscie wydawal jakis dziwny odglos i w momencie kiedy byl na podnosiku bez obciazenia wlasna masa czy to moze byc to ?? taki ciezki do opisania odglos jakby klepanie jak sie jezdza na krawzenik czuc to bdzo ,,, bo nie wiem czy szukac dalej czy najpierw drazek ,,?
,,, bmw klub 3city--mod lakiernictwo