Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam! Byłem ostatnio na przeglądzie i wykazało mi amorki do wymiany ( są na poziomie 45%). Panowie, jakie polecacie i skąd można w miarę korzystnie zakupić cały komplet 4 sztuk? Pozdrawiam
BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano

1. też wybrałbym, któryś z dedykowanych modeli Bilsteina

2. polecam ten sklep z Poddębic, dobre ceny i pewny towar. Robie zakupy u nich na telefon a odbieram towar w hurtowni FOTA w Łodzi

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
Ok, a mam jeszcze jedno pytanko do Was... Skoro amorki są w granicach 50% to jak długo mogę na nich jeszcze pojeździć? ;>
BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano
nowe daja wynik przy badaniu ok 80% a 65-70% w góre to jeszcze bardzo sprawne amorki. generalnie nie przejmowałbym się % wynikiem jeśli amorek nie jest wylany i jeśli nie czuć wyraźnie bujania autam. Poza tym na każdej stacji wynik % możesz mieć inny. Jeżdzisz na run flatach? tu wynik może być przekłamany bo opona prawie nie amortyzuje

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv

Opublikowano
nie jeżdżę na run flatach ; ) samochód nie jest już tak stabilny jak kiedyś, troszeczkę buja po dużych nierównościach... Wycieków na amorkach na razie nie zaobserwowałem, więc chyba nie są jeszcze najgorsze ; )
BMW E60 530D SEDAN 2003r
Opublikowano
wyciek ewidentnie kwalifikuje do wymiany, jesli wycieku nie ma ale czujesz, że nie trzymają już jak kiedyś to powoli myslałbym o wymianie