Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Proszę o poradę mam bmw e39 3,0d i od jakiegoś czasu zaraz po odpaleniu szarpie mi silnikiem tylko na wolnych obrotach czy zimny czy ciepły nie ma znaczenia ,ale po ruszeniu i przejechaniu dosłownie 150m szarpanie ustaje doradźcie mi coś,bo nie wiem co robić .
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam kolego mam ten sam problem u siebie juz zregenerowałem wtryski i wymienilem zawór na pompie wysokiego cisnienia bylo ok teraz zrobilem okolo 2000 km na urlopie i niestety szarpniecia na wolnych obrotach powróciły :/ Koledzy pomocy co to moze być...?

z góry dzieki i pozdrawiam

Opublikowano
he pospieszyłem sie zapomniałem dopisac sprawdz wtyczke na listwie (szynie paliwowej co jest na koncu) u mnie to było przyczyną po podgięciu tych blaszek do tej pory lata i sprawdz tez węzyki podcisnieniowe a najlepiej wymienic wszystkie pzdr
Opublikowano
cześć i dzięki za odpowiedź wszystkie wtyczki sprawdziłem ale popatrze jeszcze raz i może rzeczywiście ... jak rozwiąże ten problem to na pewno dam wam odpowiedź