Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam , kolega kupił sobie inpe i bawiąc sie w dde wcisnał prawdopodobnie shift F6 dde ews alligment jakoś tak , no i od tej pory auto nie odpala , kreci rozrusznikiem ale nie odpala . Mam Inpe , GT1 Dis , progmana i pa-soft , ale na razie nie poradziłem sobie z tym . Zacząłem progmanem robiłem ddw ews calibration no i wszystko idzie po czym koniec wyskakuje na czerwono i nic z tego , aktualizacja sterownika DDE tez sie nie daje zrobić i pokazuje ze jeszcze tylko 1 raz mozna zrobic update softu z sterowniku , w GT1 patrzyłem ale pisze że to juz na stałe zwiąże dde z ews i nie bedzie mozliwe wymiana jednego a tych sterowników w przyszłości więc troche sie boje , nie wiem jak to zrobić INPA gdzie kiedys miałem instrukcje ale nie moge znaleść . W pa-soft nie daje sie też zrobic tej synchronizacji . Gdzieś wczytałem że ten kod dde i ews jest kroczący i teraz może być że kod maja taki sam tylko trzeba zrestartować to sekwencje krocząca żeby zaczał jeden i drugi sterownik od początku od pierwszego kodu ale nie wiem jak to zrobic , może ktoś miał juz taki przypadek lub zna rozwiązanie