Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie Mam taki problem ze zamknąłem auto z pilota alarmu i niemoge go teraz odtworzyć tzn nie odpikuje mi. auto otwarłem z kluczyka i próbowałem z bliska go odłączyć i Lipa auto stoi z odciętym zapłonem i niewiem co dalej. auto stoi w pracy gdzie jestem. niemoge go uruchomić gdzie szukać centralkli od alarmu. niewiem czy jest oryginalny ale raczej nie. Moje pytanie jak uruchomić teraz auto zeby jechac do jakiegoś elektryka?. czekam na pomysły pozdrawiam :?:
Opublikowano
lampka sie swieci jak naciskam kupiłem nowa jakies3-4miechy temu duracela. ale jak bede mial przerwe w pracy to biore busa i jazde zmienic i zobacze oby to tylko było to.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

A jak baterie dobre to co zrobić juz nawet nowy kluczyk z serwisu jest tylko coś z alarmem jest nie tek bo dalej autko stoi

:cry2:

Opublikowano
Te chińskie tanie sterowniki centralnego z alarmem potrafią różne cyrki wyczyniać, mi np postanowił odcinać zapłon mimo rozbrojonego alarmu. Robił to powiedzmy raz na tydzień po parę godzin dziennie. I tu rada taka, jeśli ktoś ma zamiar montować sterownik z pilotem to lepiej bez alarmu, a jak już z alarmem to nie podpinać odcięcia zapłonu czy pompy paliwa.
Opublikowano
Jeżeli macie chinskie wersje to jest taki mały trik : Jak wam się coś wali z tym dobrze jest zresetować go. Znajdźcie sterownik - najczęściej będzie za schowkiem pasażera. Otwórzcie maskownice. Na układzie znajdźcie JUMPER czyli zworki. Przepnij na sąsiedni. To zresetuje jesgo wszelkie ustawienia.Zamknij drzwi...potem otwórz z pilota. Przepnij z powrotem...U mnie zawsze działało,najczęściej jak się bateria rozładowała to się sam uzbrajał i automatycznie zamykał :cool2:
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif