Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam co to jest wyświetla mi się ikonka zegara przed odpaleniem silnika tam gdzie są kwadraciki kontroli oleju, z tego co już wyczytałem to jest kontrolka czasu płynu hamulcowego co z tym zrobić: na komputer czy najpierw wymienić płyn i dopiero na kompa czy jakoś idzie to skasować bez kompa, a sam płyn wymieniałem jakieś 1,5 roku temu czekam na propozycje
Opublikowano
witam, żeby skasować tę kontrolkę nie musisz podłączać do kompa kasuje się ją tak jak inspekcję olejową tylko dłużej trzymasz 12 do 15 sekund o ile masz autko z okrągłym gniazdem diagnostycznym, jak po lifcie nie wiem
Opublikowano
witam, żeby skasować tę kontrolkę nie musisz podłączać do kompa kasuje się ją tak jak inspekcję olejową tylko dłużej trzymasz 12 do 15 sekund o ile masz autko z okrągłym gniazdem diagnostycznym, jak po lifcie nie wiem

ok udało się , a jak można sprawdzić ile jest do następnej inspekcji na przyciskach pod zegarami