Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 135
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

230 tys km przebiegu i wielkie dziury w siedzeniach?

Przebieg spokojnie pomnożyłbym razy 2 raczej.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
Ja kupiłem swoją za 4tys rok temu i przez ten rok włozylem 8tys aby doprowadzic ja do normalnosci. a myslalem ze bedzie ok.:)
Opublikowano
Ja kupiłem swoją za 4tys rok temu i przez ten rok włozylem 8tys aby doprowadzic ja do normalnosci. a myslalem ze bedzie ok.:)

Ja swoją kupiłem za 4700 i na przeglądzie wymieniłem bębny i szczęki to mnie kosztowało 230 zł.i zostały mi amorki bo jeden leje może się orjentujesz czy z cupe pasują do compactu

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Po wymiarch gwintów i tuleji do do jednego samochodu dopasujesz ze 30 amorków. Ale jeśli chozi o e36 coupe i compact to podejrzewam że i wymiary i charakterystyka pracy amortyzatora. No jest inny i tyle.
Opublikowano

w niemczech juz nawet jest ciezko o zadbane e36 wszystkie komisy w berlinie zjezdzilem i znalazlem 1 samochod w dobrym stanie turasy opanowaly rynek aut w niemczech a polacy wykupuja wszystkie sztrucle sprzedawane pozniej jako bezwypadkowe od starego dziadka

no chyba ze znajdziesz jakies na mobile i uda Ci sie zlapac jakiegos hitlerka ktory nie sprzeda auta w dobrym stanie za grosze

wiem bo 3 dni szukalem 2 tygodnie temu auta sa zajechane jak u nas albo z silnikiem 1.6 a tego to chyba nikt nie chce :roll:

na szczescie udalo mi sie znalezc turasa z dobrym bmw :8) co prawda compact ale w polsce na allegro w normalnej nie znajdzie sie nic nie dojebanego :)

120 k przebiegu udokumentowanego na brifie czy tam tivie do tego dokumenty z aso jezdzil nim stary nrdowiec z 44 roku :D

• 2 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ile taki dobry compact kosztował i z którego roku?
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
jak chcesz kupić e36 to 1,8i pali najmnej i na benzynie rocznik max94 ale za 4000 to małe szanse , chyba że trupa ale to koszty remontu duże.
Opublikowano
witam 3 tygodnie temu miałem podobny dylemat kupiłem za 4800zł 318 e36 ti i jestem b.zadowolony.Jeżdze codziennie do pracy w środku jest więcej miejsca niż w golfie 4 wygoda ,prowadzi sie super aż lać bęzyne nie jest żal !! polecam bmw.Radek