Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam taki problem, z prawej strony z przodu ( od strony pasażera ) ostro mi napie...... tak jak by koło wpadało w wibracje i mocno stukało, tylko ze nie wiem co to jest zostało wymienione już chyba wszystko tj. wahacze, amory, mocowanie amortyzatora, końcówka drążka, łacznik był wymieniany przed zimą i jest dobry, teraz mechanior mi wymienił jakieś gumy co skrzynie biegów trzymają i naprawde już nie mam pojęcia co to tak nawala, może ma ktoś jakiś pomysł ? uderzanie nasila sie jak robi sie mokro, wydaje sie jak by kolo latało i miało zaraz odpaść
Opublikowano
Sprawdź może jeszcze felge i oponę, ale w dobrym warsztacie. Już widziałem wielu "szpecjalistuf" w tej dziedzinie, a czesto powód w tak prozaicznej rzeczy siedzi...
Tanie w utrzymaniu BMW, to BMW dobrze utrzymane!
Opublikowano
witam, jeżdżąc z niesprawnym amortyzatorem może wy ząbkowała ci się opona, teraz naprawiłeś zawiechę ale opona została i całkiem możliwe że to ona robi ten hałas