Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wyglądają nie najgorzej (zwłaszcza ten Carbon) ale czy nie będzie to miało wpływu na faktyczne wskazania ? Mowa o wyskalowaniu tarczy ...

Swoją drogą ciekawe jak dużo roboty jest przy tym ..

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
Roboty nie ma aż tak dużo, trzeba zdemontować licznik, później rozkręcić jego obudowę i w zasadzie mamy dostęp do tarcz. Później zostaje złożenie wszystkiego do kupy. Widziałem jak ktoś sobie kiedyś zmieniał podświetlanie zegarów na białe + malował wskazówki aby były wystylizowane na M5 (czerwone zamiast białych).
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
To akurat ciężko stwierdzić, nie wiem jak akurat te tarcze są zrobione, czy dobrze odzwierciedlają prędkościomierz. Tamten koleś nie zmieniał tarcz, pozostawił oryginalne jeśli się nie mylę. Pisałem bardziej o dobraniu się do licznika niż o modyfikacjach. tutaj link -> http://forums.5series.net/topic/71584-changing-the-orange-led-to-white-led-on-the-cluster-to-look-like-m5-or/page__p__802010__hl__cluster__fromsearch__1entry802010 . Ponad to, licznik naszych bmw trochę przekłamuje prędkość ponoć celowo i można tą opcję wyłączyć za pomocą kodowania pojazdu. Moduł KOMBI pozycja BC_DIGITAL_V_KORREKTUR: nicht_activ
Radość sprawia, że serce przyśpiesza