Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam problem z wlaczeniem tzw ptaszka w i-drive w bluetooth wiecie co to moze byc?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam

Przed chwilą z parowałem telefon jest ok. Czytałem że można zeskanować książkę kontaktów z telefonu do auta,jak to zrobić ?

Niestety mnie w szkole uczono rosyjskiego,a intuicyjnie nie chcę za dużo kombinować :wink: .

Opublikowano
Jak w telefonie jest włączone udostępnianie książki dla danego połączenie BT to sama się załaduje, ale czasem jak ma się ich dużo to chwilę to trwa
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jak w telefonie jest włączone udostępnianie książki dla danego połączenie BT to sama się załaduje, ale czasem jak ma się ich dużo to chwilę to trwa

:cool2: Czy wybieranie głosowe rozmówcy można aktywować, jeżeli tak to w jaki sposób ?

Opublikowano
U mnie książka nie chce się załadować. Czy jedyne wyjście to aktualizacja? Posiadam Lg g3, łączy sie, ale nie przerzuca kontaktów.
Opublikowano

Witam,

Pokombinuj z kontaktami w telefonie. U mnie ładuje do iDrive tylko część kontaktów A jest kilka rodzajów (zapisane na SIM, w pamięci telefonu, pobierane z zsynchronizowanego konta Google etc.)

Spróbuj stworzyć kilka takich kilka takich ni wtedy zobacz. Btw, U mnie po podłączeniu dopiero następnego dnia zaczynało również kontakty.

Pzdr

ML

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U mnie również nawet po godzinie i prób z różnymi opcjami w telefonie, żaden numer z książki się nie załadował się :cry: .
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pozwole przylaczyc sie do postu

Jest to mój pierwszy post,jestem posiadaczem od tygodnia BMW E60 , 3000 D, 2006r

Problem mam z polaczeniem sie telefonem przez bluetooth do samochodu

w opcji bluetooth kommunikation aktiw nie moge tej opcji zaznaczyc

Prosze o pomoc i przy okazji pozdrawiam wszystkich

Opublikowano

Witam

u mnie tez mialem problemy z BT (2005r). Telefon sie laczyl, przy dzwonieniu zrywalo polaczenie, ksiazka czasami sie transferowala czasami nie.

w koncu zdecydowalem sie na naprawe modulu MULF. po tym zabiegu wszystko dziala jak trzeba a telefon Nexus 5 ma androida 6.0

czlowiek ktory to naprawial mowil ze to czesta usterka tych modulow i rocznie ich naprawia po 300-350 sztuk. chodzi o przelutowanie jakiegos ukladu i nowy soft.

u mnie temat rozwiazany w 100%

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
Panowie a mi gdy wchodze w Bluetooth settings to nie moge zaznaczyc ptaszka. Komunikat to ; Bluetooth comunication active.....chyba u kazdego to samo ale dlaczego nie da sie zaznaczyc tego ptaszka?? Kiedys bylo dobrze i nie wiem co sie stalo...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam aja mam następujący problem z bluetooth. Przez 2 tyg mialwm spakowany telefon Samsung s6 Edge normalnie działał książka się uaktualnić mogłem dzwonić jak i odbierać połączenie i od wczoraj zaczol się problem. Moje bmw nie mogło się połączyć z telefonem. Otworzyłem menu opcje i na samym dole mam bluetoot, mój telefon był wcześniej spakowany i widniał na liście postanowiłem go usunąć i na nowo spakować i tu sie pojawił problem. Ptaszka mam zaznaczonego wchodzę obok gdzie była lista spakowanych telefonów i opcja dodania nowego i nie mam teraz wogole opcji do wybrania by spakować nowy telefon. Czy ktoś miał już taki problem i wie jak go rozwiązać ?

Poniżej wrzucam fotkę gdzie miałem opcje dodaj nowe urządzenie a teraz nie mam tego

https://www.photobox.co.uk/my/photo?album_id=4530574213&photo_id=21464244922

Opublikowano
Patrzyłem i nic nie wyszukiwalo bmw a ptaszek był zaznaczony natomiast dziś był przełom i tel mi normalnie bmw wyczytał oraz spakowałazienka. Dziwna sprawa jak będę w grudniu na kodowanie powiem żeby sprawdzili mi modół bluetooth
Opublikowano
Mam bo znów mi się łączy i głośnomówiący działa poprawnie. Może po prostu coś mi się zacieło i przez chwilę nie działał. Teraz znów działa poprawnie