Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

Mam zagadke i nie wiem o co chodzi? Wczoraj pojechalem do mojej dziewczyny to jest jakies 10 km jazdy. Jak zajechalem i wylaczylem silnik to wentylator chlodnicy caly czas chodzil i to na maksymalnych obrotach!! Uznalem ze moze zaraz sie wylaczy ale nie chodzil az padl akumulator!! dodam ze jechalem z wlaczana klimatyzacja ( ktora uzywam sporadycznie) . Ktos moze pomoc??

Opublikowano
kolega to napewno moduł wspomniany wyżej, sterownik wentylatora. Jest juz kilka postów o tym na forum, najpierw poszukaj dopiero pisz. Sam miałęm ten sam problem rok temu, samego mosułu raczej nigdzie nie kupisz, wszedzie w zestawie z wentylatorem, ja wychaczyłem na allegro za 150 zł razem z wentylatorem używke, jeźdze juz rok i wszystko wporządku
Opublikowano
Z gory dzekuje za pomoc, bede cos kombinowal , mam kolesia w miescie co ma czesci uzywane do bmw przejde sie spytam moze akurat bedzie mial jaks uzywke :cool2:
Opublikowano
też mi kiedyś padł ten moduł tylko że u mnie nie załączał wentylatora ale kupiłem od kolesia sam moduł i wlutowałem go do siebie i jakiś rok już się z nim bujam, jak na razie bez problemów :cool2: