Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym zapytać czy wiecie koledzy jak usunąć inspekcje w samochodzie. Podczas zapalania pokazuje mi się ze zostało 2 tyś i przegląd ma być

6/2011r. Ja sam sobie poradzę z wymianą tylko potrzebuje jak usunąć to powiadomienie. moja wersja jest z nawigacją.Proszę o pomoc.

Opublikowano
Witam chciałbym zapytać czy wiecie koledzy jak usunąć inspekcje w samochodzie. Podczas zapalania pokazuje mi się ze zostało 2 tyś i przegląd ma być

6/2011r. Ja sam sobie poradzę z wymianą tylko potrzebuje jak usunąć to powiadomienie. moja wersja jest z nawigacją.Proszę o pomoc.

Wystarczy wejsc w menu idrive,poszukac serwis i date inspekcji-mozesz ja sobie zmienic na jaka chcesz za pomoca galki od idrive :)

icon4.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe rzeczy kolego kota opisujesz ale jakoś nie za bardzo zgodne z prawdą. Inspekcję czego zmienisz z pod idriva ?? Wszystko kasujesz/zmieniasz daty na małym wyświetlaczu w zegarach nawet jak masz idrive. W idrivie możesz sobie tylko podejrzeć ile jeszcze masz do danego przeglądu/wymiany a nie robić tam jakieś zmiany. Ustawić to możesz sobie godzine.
Krzysztof
Opublikowano
Ciekawe rzeczy kolego kota opisujesz ale jakoś nie za bardzo zgodne z prawdą. Inspekcję czego zmienisz z pod idriva ?? Wszystko kasujesz/zmieniasz daty na małym wyświetlaczu w zegarach nawet jak masz idrive. W idrivie możesz sobie tylko podejrzeć ile jeszcze masz do danego przeglądu/wymiany a nie robić tam jakieś zmiany. Ustawić to możesz sobie godzine.

Kolega kota wcale się nie pomylił: w menu iDrive można zmienić/ustawić datę przeglądu rejestracyjnego - lecz to jest jedyny wyjątek, resztę kasuje się manetką BC :)

Opublikowano
Koledzy wszystko ok ale dalej nie wiem jak to zmienić teraz pokazuje mi się przód i tył hamulców a w czasie drogi ręczny się świeci i teraz pytanie czy mogę sam przesunąć termin wymiany czy muszę się pod komputer podłączyć . Jeżeli samemu to w jaki sposób niech mi ktoś wytłumaczy albo da do siebie numer żebym mógł zadzwonić i mi powie .
Opublikowano
Kontrolka ręcznego albo czerwony przegląd hamulców może świadczyć albo o zużyciu się klocków albo o uszkodzeniu czujnika klocków. Chyba, że odliczanie przebiegu zeszło poniżej zera.

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv