Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesuje mnie pewna i stanowcza odpowiedz. Konkretnie chodzi mi o przod i niech moze ktoś uscisli czy mtechnik w sedan i coupe tez mialy ewentualną róznice.

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

nie jedź szybciej niż myslisz...
Opublikowano
jak wszystkim wiadomo R4 ma lżejszy silnik a r6 cięższy,więc skoro masa inna wiadome jest że sprężyny będą inne.A jeśli chodzi o m-tech sprężyny to są takie same w sedan jak i coupe
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano

Sorry że się wetnę w temat, ale poszukuję pojedynczej sprężyny tylnej od M-pakietu. Chodzi o silnik R6 i coupe. Nymer sprężyny 33539039282. Jak by ktoś miał to chętnie kupię.

PS.

Jak będą dwie sztuki (komplet) w niewielkich pieniądzach to też bym się zastanowił.

Opublikowano
W złym dziale napisałeś, w dziale giełda->części na pewno będzie miał większe szanse na znalezienie tego co chcesz kupić lub sprzedający prędzej znajdzie Ciebie.