Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak jade 140km/h i wyłączę DSC a następnie pedał w podłoge to jeszcze dym z opon idzie

:shock: :norty: :norty: :norty: :norty:

E32 740i shadowline 93 http://bibainfo.pl/pub/91/193/208/103/2011/07/29/222713/7346/sygnatura.jpg
Opublikowano
aj tam, aj tam, się nabijacie może On ma 16" i oponę 185 na tyle to przy 140km/h piszczy :lol: :lol:
Opublikowano
Muszę was zasmucić ale na suchym asfalcie i wiem co mówię. W sumie to fajne te forum tylko że większość krytykuje prawie każdego forumowicza a w większości wyrażacie opinie o czyiś autach a nawet nie wiecie w jakim stanie one są. Zapewne większość nie ma siły jechać bo trzeba by pare groszy włożyć w remont silnika czy naprawić ASC ale żeby było taniej lepiej wyciąć to urządzenie i po kłopocie bo po co wydać 100 czy 200 PLN na sterownik. Ja akurat trafiłem naprawdę zadbane auto i do tego cos było robione z silnikiem bo porównywałem z kilkoma 5.4 i tamte nawet nie mają co podchodzić do mojej, znajomy mechanik mieżył jej przyśpieszenie i wyszło 4.9s do setki więc niech mi ktoś nie pisze że mam podajnik smalcu na koła albo podobne teksty. Kolejna rzecz to to że u mnie jak się kończy paliwo to jade i tankuje do pełna a większość starych BMW przeważnie jest na rezerwie i to akurat wiem bo naprawiam samochody a zarazem domyślam się że dużo osób którzy się tu wypowiadają ma podobnie. Tyle w temacie i jeżeli kogos uraziłem to przepraszam ale również mogę wyrazic moje zdanie jak każdy
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano

A jak sie nazywa ta gra ?? powiem ci ze nierealna jest bo E38 750 nie mieli przy 120kmh

idź stąd człowieku i niewracaj :| :mad2: :duh:

Masz rupiecia i żyjesz w krainie marzeń lepiej naciągnij sobie pasek od alternatora bo to on ci piszczy a nie opony :shock: :lol:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
pękł kosz tzw. ile pinów ma skrzynia?8 czy 7 raczej 8siem jak pamietam mam taka oddam za darmo mam 4sztuki ale gdybys na manual przerobił po próbie wracajac do domu jeszcze w fotelu bys sie trząsł z wrazenia :wink: