Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Widziałem że ostatnio poruszany był temat wymiany nawigacji business na professional.

Ja mam nieco inne pytanie. Otóż padł mi moduł CCC, w jednym serwisie we Wrocławiu powiedziano mi że koszt naprawy przekroczy wartość całej nawigacji, jeszcze wysyłam moduł do Krakowa gdzie zapewniają mnie że CCC naprawią :)

Ale wracając do tematu: mam okazję kupić kompletną nawigację (CCC, wyświetlacz, gałka) professional, tyle że po lifcie.

I tu pytanie, czy to będzie działać? W grę wchodzi ew. kodowanie czy jakieś większe "magikowanie"?

Pozdrawiam.

Opublikowano

chodzi ci kolego o ta nowa bez otwieranego wyswietlacza czy ta po lifcie z chromowa galka glośności i otwieranym wyswietlaczem?

PS jesli mozna to za ile masz mozliwosc zakupu tej navi?

Ja z czego orientowalem sie to zalozenie tej nowej navi z netem, mapa 3D itd (nie otwierany wyswietlacz) kosztuje dosc sporo kolo 8tys ze sprzetam bo kody sa ponoc drogie itp. Założenie tej CCC to koszt kolo 2tys ze sprzetam. Mowa o przejsciu z bissnes na profesional ze skladanym wyswietlaczem.

Opublikowano

Chodzi mi o tą po lifcie z otwieranym wyświetlaczem.

Koszt około 1200 zł.

Wziął bym ją, ale nie wiem czy będzie pasować do e87 przed liftem. Jeśli nie, to muszę szukać oryginalnej nawigacji pro.

Opublikowano

jesli jest w dobrym stanie to bierz jak ci nie podejdzie to ja od ciebie odkupie ;)

A jest kompletna? chodzi o centrale, idrive i wyswietlacz?

Jedynie pytanie czy ci bedzie pasowac bo przed liftem mialy one jeszcze "zaslepke" maskujaca jak poogladasz na alegro to zobaczysz o co chodzi. :)

Opublikowano

hehe no to teraz 2 sprawy, czy będzie działać i czy ta zaślepka - czyli ramka jak rozumiem - będzie pasować...

TERF jest to cały komplecik w dobrym stanie.

Jeszcze poczekam, może ktoś się wypowie zorientowany. Wolałbym mieć oda razu działającą navi ;]