Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Klasyczny Touring - nazwa ta oczywiscie pochodzila od Touring czyli wycieczkowy. Nie mylić z rajdami Touring BMW Nazwa nie byla zastrzezona dla kombi gdyż po prostu nie bylo go jeszcze w ofercie. A propos czy nie przypomina wam troche linia auta obecne auta kompaktowe? Czyzby historia zatoczyła koło?

Rarytas nawet w stajni BMW.

Dzieki za link :cool2:

Edytowane przez Diesel - BMW Klub Polska

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano
szkoda że tylko jedno zdjęcie :(
Bayerische Motoren Werke http://img482.imageshack.us/img482/7716/bmwsmiley9vq.gif
Opublikowano
a wiecie Panowie...ze kiedy jeszcze szkolilem sie na kierowce [czyli nie tak dawno...bo w wakacje] to w lublinie wlasnie na skrzyzowaniu spotkalem takie cos!!! i to bylo czerwone i pieknie utrzymane..jakiez bylo moje zdziwienie...przeciz takich 2002 nie ma...ale jak widac okazuje sie ze sa ;] rarytasik :twisted:
Opublikowano

Jestem w szoku!!! :shock: Unikat!

Ale w jeszcze większym szoku jestem z powodu tego o czym napisał unik87. Czyli, że to, że na zlotach takie samochody się nie pojawiają to nie kwestia tego, że w Polsce takich rarytasów nie ma tylko, że my nie umiemy ich doceniać...

w oczekiwaniu na zerodwójkę

Pzdr

Justyna

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
a wiecie Panowie...ze kiedy jeszcze szkolilem sie na kierowce [czyli nie tak dawno...bo w wakacje] to w lublinie wlasnie na skrzyzowaniu spotkalem takie cos!!! i to bylo czerwone i pieknie utrzymane..jakiez bylo moje zdziwienie...przeciz takich 2002 nie ma...ale jak widac okazuje sie ze sa ;] rarytasik :twisted:

To prawda właścicielem tego auta jest Marek Hackenberg.

Opublikowano

Byliśmy dziś obejrzeć 1602 z Gdańska.Muszę powiedzieć że żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać rzeczywistych proporcji tego auta.Natomiast klimat jaki panuje we wnętrzu prawie 40 letniego Bmw to istny odlot :modlitwa: .Poprostu cudo :!:

Jednym słowem E114 to bajka :clap:

Opublikowano
Muszę powiedzieć że żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać rzeczywistych proporcji tego auta.Natomiast klimat jaki panuje we wnętrzu prawie 40 letniego Bmw to istny odlot :modlitwa: .Poprostu cudo :!:

Fajnie, że ktoś tak myśli:) Dla niektórych bmw serii '02 to poprostu coś jakby "stary wartburg". Zresztą... wartburg ma z bmw wiele wspólnego:)

Opublikowano
Byliśmy dziś obejrzeć 1602 z Gdańska.Muszę powiedzieć że żadne zdjęcie nie jest w stanie oddać rzeczywistych proporcji tego auta.Natomiast klimat jaki panuje we wnętrzu prawie 40 letniego Bmw to istny odlot :modlitwa: .Poprostu cudo :!:

Bart, dlaczego odpusciłes temat? :| Czyzbyś myślał o wspólnych łowach na 02kę w Reichu? :8)

Pozdrawiam

Marcin

Opublikowano

Bart, dlaczego odpusciłes temat? :| Czyzbyś myślał o wspólnych łowach na 02kę w Reichu? :8)

Auto robiło niesamowite wrażenie ale jak dla mnie za dużo zmian.Silnik z E21, skrzynia 5, instalacja elektryczna 12V...itd....i instalacja gazowa.. :roll: i lekki remont blacharsko-lakierniczy który był dla mnie nie do zaakceptowania...Swoją drogą to ten samochodzik:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78722143

Faktycznie chyba w Polsce kupić 02 to jak wygrać w totka... :?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Auto robiło niesamowite wrażenie ale jak dla mnie za dużo zmian.Silnik z E21, skrzynia 5, instalacja elektryczna 12V...itd....i instalacja gazowa.. :roll: i lekki remont blacharsko-lakierniczy który był dla mnie nie do zaakceptowania...Swoją drogą to ten samochodzik:

http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78722143

Faktycznie chyba w Polsce kupić 02 to jak wygrać w totka... :?

A ile jegomość sobie żąda za auto tak naprawdę i poniżej jakiej ceny nie zęjdzie :?: Coś wiadomo na ten temat :?: Może cos więcej opowiesz o tym autku, czy warto wogule jechać i oglądać czy mam sobie dac spokój i szukać innego egzemplarza :?: :|

I co masz na myśli, że remont blacharsko-lakierniczy jest nie do zaakceptowania :?:

Opublikowano

A ile jegomość sobie żąda za auto tak naprawdę i poniżej jakiej ceny nie zęjdzie :?:

Jak ja je oglądałem to cena była 15000zł.Niedawno widziałem juz za 14000zł...

Może cos więcej opowiesz o tym autku, czy warto wogule jechać i oglądać czy mam sobie dac spokój i szukać innego egzemplarza :?: :|

Zawsze warto oglądac takie auta.Masz blisko do niego więc to zawsze jakies doświadczenie :wink:

I co masz na myśli, że remont blacharsko-lakierniczy jest nie do zaakceptowania :?:

Widzisz miałem kiedyś szkolenie u mistrza Zielonego :wink: i już po ciemku było widać niedociągnięcia.Pokazałbym Ci na miejscu bo teraz cieżko wytłumaczyć.Poprostu jak dla mnie nie do zaakceptowania.Lakier na takim aucie powinien być idealny :wink: