Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

BMW e39 z 98 roku, tam jest jakieś tam business radio na kasety i tu pojawia się pytanie.

Czy mogę sam ten fragment na kasety zamienić na jakieś radio z CD, z którym głośniczki będą lepiej współpracowały? Możecie coś polecić? Macie jakieś zdjęcia, jak to wygląda? I czy jeśli chciałbym wymienić głośniki przód+tył na jakieś hertza/jbl mocniejsze, w granicach 500zł za komplet przód + tył, potrzebowałbym coś jeszcze do takiego zestawu? Jakiś wzmacniacz, cokolwiek? Nie chcę żadnych tub w bagażniku, chcę polepszyć jakość dźwięku bez większych ingerencji.

EDIT: głośniki 13, standartowe, bez przeróbek, wygłuszania itd. Wszystko ma pasować i być praktycznie "niezauważalne". Nie chcę robić choinki z auta.

Polecicie coś?

Opublikowano
witam. Miesiąc temu sprzedałem swoją E39 i zostały mi wszystkie graty audio do niej. Miałem zrobiony zestaw bez przeróbek tj. wzmak Signat + JBL GT-5-12 w bagażniku, głośniki przednie odseparowane RAINBOW 13" dedykowane do E39, radio Clarion CZ209E z czerwonym podświetleniem takim jak BMW, radio bez choinek i fajerwerków. Wszystko grało naprawdę ładnie bez zbędnych przeróbek. Sprawne w 100%. Jeśli coś z tego zestawu Cie interesuje lub chcesz znać szczegóły to tel. 506 848 730
Opublikowano

Może niech Pan napisze po prostu, jaka cena Pana interesuje za komplet.

I jaki model tych głośniczków.

Opublikowano

Głośniki Rainbow SLX 230, pudełko, komplet jak ze sklepu - 200zł

Wzmacniacz Signat ROM4 czterokanałowy 4x92W + subwoofer JBL GT-5-12 - 380zł

Radio Clarion CZ209E -idealny stan, panel nigdy nie zdejmowany, pudełko, komplet - 200zł

filtr przeciwzakłóceniowy, przejściówka na zwykłe ISO - gratis

Razem - 780zł

Wszystko oprócz wzmacniacza kupione w 2010r, mogę podesłać fotki.