Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Proponuje poprawić ten za przeproszeniem wiejski tytuł- viewtopic.php?f=68&t=120678 :wink:.Jeżeli chcesz kupić e36 to na pierwszym miejscu najważniejszy jest stan auta.Szukał bym auta w dobrym stanie.A nie jest łatwo :nienie: Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36
Opublikowano
TAK JAK W TEMACIE.

LEPIEJ KUPIC LEKKO PRZEROBIONY POJAZD(GERMAN STYLE) CZY SAMEMU PRZEROBIC ??

TZN KTÓRA OPCJA BY SIE BARDZIEJ OPŁACAŁA(CHODZI O KASE)

Caps Lock kolego wyłącz :cool2:

Nie wal długimi po gałach.

A masz na oku jakiś fajny egzemplarz germana? Jeśli znajdziesz i będą Ci się podobały detale to kupuj.

Jeśli nie to rób powoli swojego. Tuning nigdy nie był i nie będzie opłacalny ekonomicznie dla posiadacza pojazdu.

Każdy robi auto pod siebie i według swojego uznania, ciężko będzie trafić na coś, co idealnie Ci podejdzie. Jak to mówią u mnie na wsi: "gust jak d...a, każdy siedzi na swojej" :wink:

Opublikowano
jak dla mnie ...jeżeli znajdziesz coś co ktoś już zrobił i to z głową to warto taki egzemplarz kupić.Jednakże jeśli chcesz sam zbudować sobie własny projekt no to zakup stardadowy pojazd i zacznij wyposażać go pod własne dyktando.Z doświadczenia jednak wiem że zakupiony gotowy pojazd zawsze wyjdzie taniej :D
http://imageshack.us/a/img850/9757/z1i.gif
Opublikowano

no i ... o jakim tuningu tu mowa? optycznym czy mechanicznym...

jak trafisz dobrze zrobiony po mechanicznym tuningu w niewysokiej cenie to pewnie warto, mechaniczne przerobki w renomowanych firmach zajmujacych sie tuningiem troche kosztuja, sprawdz tu http://www.chojnacki.com.pl/ chociaz nieglupim pomyslem byloby kupno wozu z silnikiem w stanie agonalnym i wyslac go na tuning, w przypadku tej firmy tuning laczy sie z remontem silnika

a jak mowimy o optycznym tuningu to ten temat, to po prostu pomylka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.