Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Przeglądałem tematy ale nie mogłem znaleźć odpowiednie który pasował by do mojej sytuacji, problem tkwi w tym że podział mi się centralny zamek, z żadnych drzwi ani z klapy nie zamyka, wszystkie bezpieczniki pod maską i pod kanapą są dobre, więc gdzie szukać ewentualnej usterki ? Edytowane przez koostek
Opublikowano
najpierw wymień bezpieczniki a dopiero potem jeżeli dalej będzie problem ten sam zadaj pytanie... :duh: :mad2:
wszystkie bezpieczniki pod maską i pod kanapą nie są dobre
:mad2: :mad2: poza tym prośba nie nabijaj postów niepotrzebnie i tak i tak widać twój temat więc po co 2 razy ...

Grubo albo Wcale...

FWD Is For GAY :P

http://www.youtube.com/user/Pienio21?feature=mhum#p/a

Opublikowano
najpierw wymień bezpieczniki a dopiero potem jeżeli dalej będzie problem ten sam zadaj pytanie... :duh: :mad2:
wszystkie bezpieczniki pod maską i pod kanapą nie są dobre
:mad2: :mad2: poza tym prośba nie nabijaj postów niepotrzebnie i tak i tak widać twój temat więc po co 2 razy ...

Hehe tez tak zrozumialem Pain ale potem pomyslalem ze chyba miedzy 'nie' a 'sa dobre' mial byc przecinek... :lol:

Opublikowano

Poprawiłem post, zamiast nie miał byc przecinek :) a co do tego 2 tematu pojawił mi się przypadkowo :shock: więc kopie tego można osunąć :)

Więc kieruje ponowne pytanie, jak mam wszystkie bezpieczniki dobre to w czym szukać przyczyny ?

Opublikowano
pod maską gdzieś powinieneś mieć jednostkę sterującą centralnym oraz odbiornik sygnału (jeżeli był montowany nie seryjnie) i sprawdź czy prąd dochodzi ....jeżeli nie dochodzi to wina kabli zapewne gdzieś się przerwał ... i nie masz obwodu zamkniętego ... jeżeli natomiast dochodzi i wychodzi potem sygnał z jednostki sterującej to są 2 wyjścia albo serwo motory(czytaj silniczek od centralnego) padły ... albo jednostka sterująca walneła ..... i prąd tylko przepływa sobie luzem... może też być wina Odbiornika sygnału ...a nawet najbardziej prawdopodobne wina pilota :P

Grubo albo Wcale...

FWD Is For GAY :P

http://www.youtube.com/user/Pienio21?feature=mhum#p/a

Opublikowano

co do centralnego to nie ma jakiś udoskonaleń z zewnątrz tylko jest zwykły seryjny centralny który się zamyka kluczykiem :)

jak można to napisz mi mniej więcej co uczynić żeby pozbyć się tego defektu :) z góry dzięki :)

pozdro

Opublikowano
ja u siebie przerabiałem coś takiego z siłownikiem drzwi kierowcy nie otwierał się i nie zamykał wymieniłem go na inny i działa jak marzenie,możesz jeszcze sprawdzić pod kanapą za fotelem kierowcy masz moduł centralnego jeśli wypięła się kostka to też nie będzie reagował,ja mam autko z 88 u mnie jest ten moduł dość mały i prosty ale w zależności od wersji i roku się lekko różnią
Nie maszyna a technika zrobi z Ciebie zawodnika