Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj na stacji podczas tankowania koleżka zapomniał mi wkręcic zakrętki z powrotem do wlewu i pojechałem z otwartym bakiem... :duh: Jadąc z powrotem znalazłem tylko tą metalową częśc z gwintem która o dziwo się przykręca... Tego plastikowego uchwytu już nie było... Skąd można skołowac taką zakrętkę? I jaka cena mniej więcej? Z góry dzieki za odpowiedź...

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
A może się coś zapowietrzyc jeżeli ta zakrętka od wlewu jest nieszczelna?

To przy każdym tankowaniu by się coś zapowietrzało

Opublikowano
W sumie racja... ale powiem wam że przy każdym ruszaniu trochę się muli ,to znaczy gdy dam gaz do dechy to silnik raz spowalnia i raz przyspiesza jakby się czymś dławił... ale to tylko przez pierwsze 2 kilometry a potem jest ok... Silnik się zachowuje jakby jechał na oparach benzyny a zalałem ostatnio 20 litrów... :roll: Zdziwiło mnie jeszcze to że po zatankowaniu nadal świeciła kontrolka rezerwy ;)
Opublikowano
a nie wiecie może od czego może się tak mulic na początku?? ktoś mi mówił że przyczyną może byc nieodpowietrzona chłodnica...