Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam,

czy macie rowniez problemy z czytaniem pendrivow przez gniazdo w schowku (obok zmieniarki DVD)?

W podlokietniku ten sam pendrive jest rozpoznawany i czytany bez problemu, a wystarczy, ze wloze go do gniazda w schowku (zeby skopiowac na dysk twardy) i kicha - system go "nie widzi".

Nie wiem czy to problem pendriva, czy auta.

pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

U mnie jest identyczna sytuacja.

Nie wiem dokładnie po co w schowku umieścili te gniazdo skoro niczego nie czyta...

Uważam, że te gniazdo jest chyba tylko pod IPhona i jego odmiany.

http://img683.imageshack.us/img683/3659/bmwx5e70lci1.jpg
Opublikowano

No u mnie ktorys z kolei pendrive czyta.

Szkoda, ze jest z tym taki klopot, bo w koncu tylko z tego gniazda mozna skopiowac muze na twardy (z tego umieszczonego w podlokietniku nie da rady)

Opublikowano
WItam,

czy macie rowniez problemy z czytaniem pendrivow przez gniazdo w schowku (obok zmieniarki DVD)?

W podlokietniku ten sam pendrive jest rozpoznawany i czytany bez problemu, a wystarczy, ze wloze go do gniazda w schowku (zeby skopiowac na dysk twardy) i kicha - system go "nie widzi".

Nie wiem czy to problem pendriva, czy auta.

pozdrawiam

U mnie jest to samo.

Działa tylko ten w podłokietniku.

Opublikowano

ten w schowku jest tylko do kopiowania danych lub muzyki na HDD do CIC

w podlokietniku do odtwarzania muzyki,a w przypadku modulu Combox przez ten w podlokietniku i tylko przy bialym kablu apple do iphone wyswietlane sa okladki plyt itd.Z Combox mozna odtwarzac rowniez muzyke przez bluetooth ale jezeli wlaczam internet w aucie to wtedy bluetooth audio nie dziala.tak wiec lepiej podpiac kabel.

ma ponoc wejsc kolejna opcja do Combox a mianowicie odtwarzanie filmow i teledyskow z iphona.tak wiec radze wymienic stary Bluetooth Modul na Combox.

sa juz dostepne opcje BMW Connected (miedzy innymi wszystkie stacje radiowe swiata)oraz wybieranie glosowe wykonawcow,lub plikow

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
mam to samo z nawet markowymi pendrivami corsair i kingstone. Jednakże dostałem w prezencie oryginalny pendrive w kształcie kluczyka BMW i jest wszystko okey.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
to comboxa raczej brak

amador,jest problem wymienić moduł na comboxa?

Jaki koszt?

Mówię mi w BMW,że nie mogą mi odpalić internetu bo właśnie nie mam comboxa.

Opublikowano
combox to koszt 1300zl.

jAK MASZ JAKIS MODUL BLUETOOTH to kabli juz nie potrzebujesz

Wystarczy tylko wymienić moduł?

Czy trzeba jeszcze programować?>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam

ja rozwniez chcialbym sie tego dowiedziec

mam wsyztskie opcje internet , on line etc auto z Niemiec

ale internetu brak

czy wystarczy zakupic modul i jakos go podlaczyc (pytanie jak)

i czy tzreba do serwisu po cos jechac czy w gazarzu mozna :)

Marcin

Opublikowano

mam jeszcze 3 takie moduly.mam schemat jak podlaczyc combox do wtyczki od combox.

oczywiscie kodowanie,internet laczy sie przez telefon a wic jest bezplatny jezeli ktos ma w abonamencie.

poo ostatnim upgrade mam juz nawet bmw online za free

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie chcąc zakładać nowego tematu, "podepnę się" pod ten, mając nadzieję, że autor pozwoli :)

Chcę kupić iPoda lub inną MP4, np ten http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?slg=pl&scy=pl&ctn=SA3MUS16S/02 , by móc używać go w aucie, podpinając go pod port USB w X5 - pliki mp3, wav-e.

Czy możecie podpowiedzieć, jakiej max pamięci iPoda mogę podpiąć pod port USB? Podobno są obsługiwane do 32 - 64 GB...

Ma ktoś wiedzę i doświadczenie w tego rodzaju sprzęcie?

pozdr.,
Opublikowano

a wiec proponuje modul Combox.

mozna podlaczyc do niego USB a Iphone4 muzyke przekazuje poprzez bluetooth.

do tego mamy internet,bmw apps,bmw online.

dodajac do niego wkladke Media pod Iphone mozna ogladac filmy z Iphone na monitorze.

Wkladki Media nie mam,mozna dokupic w ASO.

Ejectbox (uchwyt do wkladki Media)- 500zl.

kabel do ejectbox - 300zl.

Modul Combox - 1200zl.

kabel polaczeniowe do Combox - 500zl.

Port USB 100zl.

Kable do USB 400zl

pozdrawiam