Skocz do zawartości

filtry nawiewu powietrza cena?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam !

moje pytanie dotyczy ceny dwóch filtrów nawiewu powietrza do E36 325td

kolega mówi ze nie wieją mu nawiewy a filtrów nie może znaleźć powiedział że da mi flaszkę jak je znajdę i po minucie je zobaczył !!!!

wymontowałem mu dwa okrągłe filtry za które w sklepie zawołali 230zł za sztukę!!!! chyba lekkie przegięcie?? czy ktoś takie okrągłe filtry kupował jeśli tak to za ile i gdzie???

a spotkałem sie jeszcze w innej E36 że zamiast okrągłych filtrów miała takie okrągłe do połowy osłoniete plastyki bez żadnych wkładów filtrujących czemu nie było tam filtrów czy czegoś tam brakowało czy nie? w tej 325td nie było takich dziwnych plastyków....???

Opublikowano
Te plastiki ochraniaja filtr przed strugami wody, a co do filtrów to chyba tylko oryginał bo innego producenta jeszcze nie spotkałem, tylko że nie 230 ale 185zł/szt - niestety drogie, ale wytrzymałe.
Opublikowano

dzięki za szybką odpowiedź!

tylko teraz coś mi nie pasuje bo w 325td były filtry bez tych osłon a w 318 były same osłony wiec chyba filtry ktos wyjął ale zauważyłem ze w tych autach różnią się zaczepy i nie wiem czy filtr zmieści sie do takiej osłonki...