Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem dotyczacy bmw e36 1,8 is z 92 roku. Problem polega na tym iz jak ja kupilem miała zabezpieczenie na pompie paliwa i nadal ma zeby odpalić musiałem włączyć prawy migacz. wczoraj wieczorem wszystko chodzilo dzis rano chcialem jechac do pracy i migacz w prawo nie dziala wogle. w lewo jest ok na awaryjnych tez nie dziala prawy.

jaki moze byc tego powod ?

Pozdrawiam Gruby

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu. Następnym razem otrzymasz ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano

masz alarm,?

zapewne sie zepsuł.

zapewne jest podłączony pod przekanzik pompy paliwa ( u ciebie zabezpieczenie przy pompie? ) odłącz go.

Opublikowano

Nie mam Alarmu,centralny zamek zamykane z kluczyka.

brak pilota.

wymieniłem wszystkie bezpieczniki pod maska nic nie dało.

jakies inne sugestie ?

który to bedzie przekaznik od pompy ? z zabezpieczeniem

Opublikowano
mi tez nie działał kierunkowskaz prawy i w awaryjnych też prawy. Mordowałem sie kilka dni :) A winą była tylna lampa prawa która ma metalowe ścieżki nie osłonięte i gdy tylna lampa była zamontowana to jedna z tych ścieżek stykała sie z budą auta co powodowało zwarcie. Odgiąłem ścieżkę i po problemie :)