Skocz do zawartości

e46 >FL zderzak M pakiet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam pytanko poszukalem troche na forum i z tego co widze to chyba zderzak m pakiet po lifcie pasuje do samochodu przed liftem o ile sie nie myle tak? bo chce kupic taki zderzak i mam samochod po lifice sedan a zderzak jest teraz na samochodzie przed liftem czy sa jakies roznice w mocowaniu tych zderzakow lub mojego zwyklego a tegio z m pakietu?

wiem ze potzrebuje tunele to powietzra i inne nadkola ale chodzi mi o same mocowania co musze zmienic jesli mialem zwykly zderzak

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
Pasuje tylko musisz nowe ślizgi kupić M pakiet, wloty na tarcze hamulcowe i wlot na chłodniczkę paliwa. Ja zmieniałem tylko FL mam - to sporo gimnastyki żeby dopasować. Ja jeszcze zmieniałem kostki do halogenów.
Opublikowano
  • Autor

wlasnie chodzi mi o slizgi tylko te mocowane do fartucha czy jeszcze te przy blotnikach sie zmienia? jak patrze wrealoem to wyglada jakby zderzak M wogole nie mial tych uchwytow...

moj samochod jest po FL

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
One wyglądaja całkiem inaczej i inna zasada jest mocowania. Przy błotnikcha jest po jednym ślizgu białym i nic więcej
Opublikowano
  • Autor
wiec jak zdejme swoj zderzak to mam zdjac te slizgi tez? jaka jest zasada mocowania? cos mi brakuje? jak zniwelowac szpare miedzy zderzakiem a blotnikiem bo chyba po to jest ten slizg w zwyklym zderzaku...
Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
wiec jak zdejme swoj zderzak to mam zdjac te slizgi tez? jaka jest zasada mocowania? cos mi brakuje? jak zniwelowac szpare miedzy zderzakiem a blotnikiem bo chyba po to jest ten slizg w zwyklym zderzaku...

Kolego ja ostatnio robiłem u siebie modernizację zderzaka M-pakietowego bo miałem zmieniony IC na dużo większych rozmiarów i powiem ci tylko że ślizgi do zderzaka M-palietowego są po jednym na stronę i na 100% musisz dokupić te krótkie nadkola plastikowe z otworami do chłodzenia tarcz hamulcowych i wloty to po pierwsze, jeśli chodzi o ślizgi to możesz zostawić swoje na początek i spróbować założyć zderzak z M-pakietu jeśli nie spasuje to dokupisz sobie nowe ślizgi, ja u siebie nie przerabiałem bo miałem fabrycznie założone zderzaki M-pakietowe i nie wiem jak wyglądają ślizgi do standartowych zderzaków, ale możesz spróbować. Jakbyś chciał to mam nadole lewe do sprzedania te krótkie z otworem jakbyś chciał to pisz na priv.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
to opisz jak z nowym ICkiem ?????? byłeś już na strojeniu ????

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
to opisz jak z nowym ICkiem ?????? byłeś już na strojeniu ????

Jeśli chodzi o IC to żałuję że nie zrobiłem fotek, ale będę malował zderzak to porobię zdjęcia jak wygląda z zderzakiem i bez, natomiast mogę napisać tyle że w porównaniu z IC ori a zmodyfikowanym, jest ogromny i chłodzenie powietrza jest wystarczające ale tak duży IC wystarczy z pewnością na 300 kucy na strojenie mam zamiar jechać po wyrzuceniu katalizatorów i wtedy się okaże co pokaże autko. Oczywiście pochwalę się wykresikiem.

Pozdro Mario.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D