Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich mam pytanko. czy da sie wymienic panel sterowania klimatyzacji z manualnej na klimatronik w e60 z 2006r 2,5d?czy panel podejdzie?czy kostki pasuja?czy trzeba sie pofatygowac na serwis po całym zabiegu w celu nowego oprogranowania?itd pozdr
Opublikowano
Dać na pewno się na. Jeżeli chodzi o okablowanie nie jestem pewien, popatrz na allegro na fotki jak to wygląda. Oprogramowanie na pewno będziesz musiał zmienić, ponieważ nawet jak się wchodzi w idrive w climate to masz całkiem inne menu. Widziałem u kogoś na forum w podpisie, że trudni się takimi wymianami i od razu programuje.
Opublikowano
Po pierwsze to nie tylko panelem rożni sie klimatyzacja basic i high. Zeby to zrobić tak jak jest fabrycznie to mimo wszystko troche pracy. High ma więcej czujników" nasłonecznienia, zaparowania, jakości powietrza, temp. świerzego powietrza jest też sterowanie nawiewem na tył. Do tego są inne wtyczki. Do zrobienia, ale jest z tym troche zabawy...