Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam nosze sie z kupnem lamp z ringami firmy depo i mam pytanie co do podłączenia tych ringów a mianowicie czy są one podłączane pod seryjne kostki które są na wiązce do lamp czy trzeba sie bawic w jakieś ciaganie kabli. jak ktoś sie juz z tym spotkał to był bym wdzięczny za odpowiedź dzieki i pozdrawiam...
Opublikowano
A nie lepiej kupić taniej oryginalne lampy i do tego oddzielnie ringi za 100zł? Będziesz miał przynajmniej pewność że wszystko jest tak jak być powinno. Co do tego depo nie miałem styczności ale skoro wystawiają że pasują do bmw w takim i takim roku to powinny być te same wtyczki a ringi z wyjściem na postojowe. Masz telefon, możesz do nich zadzwonić zamiast szukać tu ich przedstawiciela.
Opublikowano

wyciagasz stare lampy..wsadzasz depo.. kostki maja przesciowke do oryginalnych.. podlaczasz i dziala :)

ja swoje zmienilem na depo chrom.. zalozenie 20 minut :) wszystko dziala jak nalezy :8)

Opublikowano
Co więcej te lampy świecą lepiej niż oryginały Boscha, dołożenie HID o delikatnej barwie 4300/5000 K jest idealne. I nie słuchaj wszystkich którzy mówią, że to jest złe, bo oni po prostu mało wiedzą. :)

tak to prawda..dużo lepiej świecą... nawet na tanich żarówkach za 11pln ;)

HId nie wkładałem .. jeszcze :norty:

ja polecam.. nawet za te 800pln -> oplaca się (moim zdaniem) :norty: