Skocz do zawartości

320 w drzewo! ile moze kosztowac naprawa?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

troche zniszczyłem swój samochod maska do wymiany błotnik zderzak lampa glill koło sie przesuneło kielich tez poszedł. dokładnie kantem przodu po stronie kierowcy.

Czy ktos miła taki przypadek albo sie orientuje ile taka przyjemnosc kosztuje??

Opublikowano
od jednego słyszałem za robote bez czesci 800 natomiast od drugiego 3000-ale to połowa wartosci samochodu! + czesci 1500 dla mnie rozsadna cena to by była ok1500 za to
Opublikowano

Witam.

No to ćwiartkę trzeba wstawiać i dobry warsztat parę groszy przytuli.A to robi się tylko w dobrym warsztacie żeby wszystkie parametry zachować trzeba to robić na płycie.Ale najlepiej wrzuć zdjęcia to będzie można coś więcej powiedzieć.

Pozdrawiam.

A ja już myślałem że drzewa są z gumy :D

Opublikowano

Valdiman nie ma sensu bawić się w klepanko, bo kasa poleci czas zmarnowany a rdza i tak go dopadnie. :naughty:

Lepiej poszukaj całej bawarki w sąsiadów a tą opchnij lub zostaw sobie na części. :cool2:

Opublikowano

czesci akurat wiem ze by mnie wyniosły 1500 ewentualnie 200 zł farba

najgorsze ta robocizna bo jak koles mi krzykna 3000 to mnie wystraszył

a z tym sciagnieciem to tez zaraz wydatek i interes a to nie jest az taka tragiczna sytuacja zeby jej nie naprawiac.

Opublikowano
Valdiman: Jak chcesz to moge Ci dac namiary na czlowieka ktory sie tym zajmuje, moze byscie sie jakos rozsadnie dogadali. A czesci jedz kupic na Litwe blisko masz.
Opublikowano
a u kogo byles w suwalkach?? moj ojciec robil po gorszym spotkaniu z drzewem i za robocizne zaplacil 800zl
The ultimate driving machine
Opublikowano
a u kogo byles w suwalkach?? moj ojciec robil po gorszym spotkaniu z drzewem i za robocizne zaplacil 800zl

byłem ujna papierni u kolesia tam za torami jak jechac na augustów. a yu kogo ojciec robił jakies namiary??

Opublikowano
Valdiman: Jak chcesz to moge Ci dac namiary na czlowieka ktory sie tym zajmuje, moze byscie sie jakos rozsadnie dogadali. A czesci jedz kupic na Litwe blisko masz.

napisz mi na maila jak cos gdzie dorwac go i jak [email protected]