Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego jeżeli twoja bunia jest z 1998r powrześniu to wygląda to tak jak na obrazku.Dałem ci link,obczaj sobie,jeżeli masz inaczej podaj miesiąc.POzdr

http://realoem.com/bmw/diagrams/h/e/54.png lub http://realoem.com/bmw/diagrams/d/f/3.png

To schemat.

To też luknij sobie viewtopic.php?f=72&t=148421&p=1057987&hilit=odma+520i#p1057987

Wałkowali koledzy dokładnie ten temat 520i,kwestia tylko który jest u ciebie.

PS BYŁBYM ZAPOMNIAŁ-uważaj jak tytułujesz post i zawsze zanim założysz nowy poszukaj :search: Moderator może zamknąc,upomnieć x3 i żegnamy się.To tak na przyszłość

Opublikowano

no tak to sie zgadza:) ale prosił bym o jakieś wskazówki jak ją wyjać ? Co robic krok po kroku :) Mile widziane fotki:)

Z góry dzieki :)

Opublikowano

Poczytaj też ten link,znalazłem go kiedyś w zrób to sam.Są tam filmiki komentarze i porady w twoim temacie.Jak to ci nie pomoze poczekaj aż koledzy pomogą ci.Ja mam 525d inna bajka.POzdr

viewtopic.php?f=15&t=111562&p=818161&hilit=odma#p818161

PS czytaj dokładnie zawsze nie na wyścigi :reading: .

Opublikowano
Opublikowano

No teraz dałeś poprawny :cool2: Zobacz sobie jak skopiowałeś we wczesniejszym-końcówka linka jest poza całością.Pozdr

PS. kolego coś mi mówi ta perła w koronie ale nie mogę zajazyć dokładnie.CIO to jest

Opublikowano
No teraz dałeś poprawny :cool2: Zobacz sobie jak skopiowałeś we wczesniejszym-końcówka linka jest poza całością.Pozdr

PS. kolego coś mi mówi ta perła w koronie ale nie mogę zajazyć dokładnie.CIO to jest

I wsio jasno!

P.S. Perla w koronie w tym wypadku jest mala kupka skal posrodku morza irlandzkiego co sie zowie Isle of Man.

Do kolegi BadBoyBill : Daj znac jak poszlo i oczywiscie foty mile widziane jak sie uda. Za pare tygodni tez bede atakowal separator tyle ze w M54.

O Tempora! O Mores!