Skocz do zawartości

E46 320D i 330D Chiptuning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy któryś z kolegów pisałby się na zmianę softu w aucie ???? oferuję zmianę softu tzw. chiptuning na podstawie waszych oryginałów z auta .... jestem w stanie udostępnić interface do odczytu i zapisu ... dzięki któremu nie wymagane jest żadne lutowanie kości ! Zrobiony program jestem w stanie poprawić po obejrzeniu wykresu z hamowni jeśli ktoś będzie miał ochotę podjechać ! O szczegóły proszę pisać na priva ....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
czy któryś z kolegów pisałby się na zmianę softu w aucie ???? oferuję zmianę softu tzw. chiptuning na podstawie waszych oryginałów z auta .... jestem w stanie udostępnić interface do odczytu i zapisu ... dzięki któremu nie wymagane jest żadne lutowanie kości ! Zrobiony program jestem w stanie poprawić po obejrzeniu wykresu z hamowni jeśli ktoś będzie miał ochotę podjechać ! O szczegóły proszę pisać na priva ....

jest w twojej okolicy hamownia? albo możesz się z kimś zgadać na jej użyczenie? bo wypadałoby żeby od razu zmierzyć wynik po takim chipowaniu i ew. poprawić...

Opublikowano

mam hamownie 50 km ode mnie .... także tu jest problem a na swoją jeszcze mnie nie stać .....

ale myślę że cena softu którą oferuję jest na tylko ok że klient który korzysta z mojej oferty może pokusić się o pojechanie na własny koszt .... a w dodatku nie musisz do mnie przyjeżdżać i tracić kasy na dojazd :D

oczywiście robię auta w których właściciel jest pewien ich sprawności popartej diagnostyką .... bo przecież nie zrobimy softu jak komuś moc odpływa .... i oczywiście liczę na wskazówki od posiadacza auta co do rodzaju programu i na czym mu zależy ....

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/