Skocz do zawartości

gdizie dobrac identyczny materiał do fotela e32?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie ,gdzie mogę kupić taki sam materiał ANTHRAZIT STOFF (0427), czy w aso mają coś takiego? jesli tak to jakie są orientacyjne ceny?

mam przedarcie na fotelu kierowcy a dokładnie na boczku, myslalem zeby wziasc od kanapy ale nie starczy niestety, fotele to sportsitze.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zrob fotke tego przedarcia i wklej,

taniej podejrzewam bedzie podkleic podobny material (kolor/faktura) i odswiezyc fotel np renoskorem, tak zeby uzyskac jednolity odcien. Uprzednio oczywiscie czyszczenie, plynna skora, etc.

mozesz sprawdzic w aso ale nie wiem czy czyms takim dysponuja, a tym bardziej chyba nikt nie zna ceny.

pzdr

yaz

Opublikowano
yaz czytaj dokładnie,koledze nie chodzi o regeneracje skóry a materiał,kudlaty zadzwoń do ASO i popytaj,jeśli tam nie znajdziesz jedź do jakiegoś tapicera może dostaniesz taki materiał.
Nur bmw e32
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

spoko Marek,

wiem ze koledze chodzi o material, napisalem nawet ze w aso moze byc klopot z takim materialem dlatego zasugerowalem naprawe poprzez uzycie plynnej skory itd. ale najlepiej jakbysmy zobaczyli to rozdarcie i wtedy bedzie mozna cos wiecej doradzic

pzdr

yaz

Opublikowano
juz ogolnie mam pomysł, wziąlem materaił z kanapy jednak , bo faktycznie na styk powininen podejść;) mam nadzieje ze wypali ;) jak zrobie to wstawie fotki;)