Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamierzam nabyc felgi tak jak w temacie Styling 162 ... Jak dla mnie sa przekozackie i bede pieknie pasowaly do turasa e46 ale do rzeczy , znalazlem takie cos na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1541391557&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any. czy warto kupic takie nowe czy lepiej poszukac oryginalnych BMW ?? Bo wydaje mi sie ze te z aukcji to tylko imitacja i dlatego taka cena ... Prosze o fachowa pomoc

Napisalem do nich czy te felgi sa orginalne czy tylko stylizowane na felgi od BMW , o to co mi odpisali :

Witam

Felgi są produkowane przez niemiecką firmę Garmani jako zamiennik felg oryginalnych. Ta sama stylistyka i parametry wytrzymałościowe.

W komplecie pełen osprzęt montazowy ( dekle BMW, wentylki i śruby).

Pozdrawiam

No i nie wime co robic jest w stanie ktos mi doradzic ?? Robil juz podobny zakup i byl zadowolony ?? Czy kazdy kupuje z E90

" Ucz sie pracuj ciezko dnia kazdego

trening czyni mistrzem duzo w tym dobrego

pierwszy krok to poczatek by osiagnac szczyty

dzialaj swiadomie przestan na farta liczyc ... " HG

Opublikowano

Felgi są produkowane przez niemiecką firmę Garmani jako zamiennik felg oryginalnych. Ta sama stylistyka i parametry wytrzymałościowe.

W komplecie pełen osprzęt montazowy ( dekle BMW, wentylki i śruby).

Nie ma takiej firmy jak Garmani, jest Carmani, to raz.

Dwa to czy sa importowane przez niemiecka firme, polska czy holenderska nie ma kompletnie znaczenia, felgi sa chinskie i tym samym nie warte Twojej uwagi.

Poszukaj oryginalnego kompletu z E90, z tym, ze beda to felgi 18", oryginalnych 17" nigdy nie bylo.

Opublikowano

Wlasnie o to mi chodzi bo nie znam sie dokladnie na tych firmach a dzieki Tobie wiem ze ten sprzedawca probuje wcisnac mi jakies gowno ... Szukam kompletu od e90 ale spotkalem te i dlatego was pytam . Dzieki za info Vermilion

Ps. Szukam dalej OE ale jak ktos ma na sprzedanie to chetnie zakupie w dobrym stanie ;)

" Ucz sie pracuj ciezko dnia kazdego

trening czyni mistrzem duzo w tym dobrego

pierwszy krok to poczatek by osiagnac szczyty

dzialaj swiadomie przestan na farta liczyc ... " HG