Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Minimalny homologowany rozmiar felgi do serii 1 to 16 cali. Wiec odpukac w razie jakis przygod mozesz miec problem z odszkodowaniem. Poza tym pozostaje kwestia tego, czy hamulce zmieszcza sie pod taka felga.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

u mnie nie ma miejsca na dojazdówke.

nie mam tego zestawu naprawczego.

nie mam nawet klucza do kół.

oświeci mnie ktoś co mam sobie dokupić bo 1 raz mam z tym styczność

Opublikowano

Każda jedynka nie ma koła dojazdowego bez względu na silnik i wersję .

Seryjnie montowane są koła RUN FLANT na których można przejechać na przebitej oponie, ja na ten sezon zrezygnowałem z tego systemu ( i nie żałuję ) i robię w bagażniku wyższą podłogę pod którą włożę dojazdówke ( 16 cali ) oraz klucze i podnośnik .

Pojemność bagażnika zapewne zmniejszy się ale..... coś za coś.

Zestawy naprawcze typu PIANKI są dobre ale jak w niedziele ci się nudzi i masz czas naprawiać sobie koło.

Opublikowano

cały zestaw w ASO wkład którego wchodzi

- futerał

- podnośnik

- klucz do odkręcania kół

- zabezpieczenie pod koło

- rękawiczki

To koszt ok. 400 zł .

Dojazdówke nówkę na allegro kupiłem za 200 zł.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ee tam. wezme pokrowiec na koło taki jaki dają gazownicy
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Kupilem jednak 16 cali ,lewarek od E46 i klucz od E46,do tego pokrowiec i jest elegancko,calosc to koszt 90 kolo,40 podnosnik ,17 pokrowiec...klucz byl gratisowy ...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
panowie na necie widzialem rozne rozmiary opon na dojazdowkach do e46... ktos podpowie jaki ma byc rozmiar abym pozniej nie odsylal ... zblizaja mi sie wyjazdy wakacyjne i nie chce na sam koniec tego zostawic

j.w. przeciez jest napisane :D

• 1 miesiąc temu...