Skocz do zawartości

TV free X5 e53 - jaki interface do tego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chcę odblokować TV w swoim X5 ale nie mam o tym zielonego pojęcia.Koledzy z mojego działu doradzili mi Navcodera.Jak niestety tylko zgaduje potrzebny mi jest jeszcze kabel którym podłączyłbym się laptopem do gniazda OBD w aucie.Teraz pytania:

-czy wystarczy program Navcoder+interface+laptop+trochę czasu,czy muszę dokupić coś jeszcze,

-czy ten interface się do tego nadaje viewtopic.php?f=31&t=152773

SPOKOO

Opublikowano

Hmm,

Liczyłem na jakiś komentarz kol.nerwusa-to przecież jego produkt.No ale może był zajęty.

Nasz sprzedawca z powyższego linku/ogłoszenia sprzedaje tylko sam kabel z wtyczkami.Może ktoś odpowie czy potrzebny jest jakiś sterownik,program instalacyjny żeby ten interfejs zadziałał,czy wystarczy tylko włożyć do gniazd OBD i USB i już się laptop samoczynnie z autkiem skomunikuje?

SPOKOO

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Schemat fejsu do Navcodera jest w folderze z programem, to jest bardzo prosty schemacik.

Jak bedziesz w okolicach GD to za darmo Ci odblokuję.Oczywiście gdybyś sobie nie poradził.