Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, koledzy pomóżcie bo zapomniałem sobie w domu oring'a a po pracy chciałem gdzieś skoczyć kupić.

Chodzi o oring na wężu który wchodzi/wychodzi z chłodnicy (on tam jest osadzony w plastikowym złączu i zaciśnięty stożkiem - myślę że wiecie o co chodzi).

Ja mam 330d ale wiem że w 320d jest ta sama średnica tego węża więc też może być.

Proszę o średnicę i ew grubość...

Wielkie dzięki za szybką odp....

Opublikowano

Panowie nikt sie nie orientuje przynajmniej jaka jest średnica tego o-ringa ??

Na pewno komuś leży taki przewód gdzieś w garażu.

Bardzo prosze o jakieś info. bo grubość to on ma ok 2-3mm ale średnicy na oko nie wymyślę...

Opublikowano (edytowane)
Kolego gdyby to było takie proste już dawno bym to miał. Nawet do serwisu dzwoniłem ale ten oring jest w komplecie z wężem i nawet mi nie podał jego rozmiaru bo po prostu ich oddzielnie nie sprzedają. Ja mam nadzieje że gdzieś dokupię taki oring. Edytowane przez aresag
Opublikowano
A więc to o to chodzi, w takim razie nie pozostaje nic innego tylko liczyć na kogoś kto kiedyś zmierzył ten oring. A może wystarczy orientacyjnie znać tylko średnicę wewnętrzną węża, a z takim parametrem na pewno coś dobierzesz.