Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jerzdze od jakie poltorej roku Bmw E61 530D i cholernie mnie wkorza, ze mi sie w kompie zegarak spoznia???

Mniej wiecej jakies 6 min. na tydzien!

Czasami przez 2 tyg, chodzi ok. a czasami w przeciagu 2 dni spozni sie o 4-5 min :shock:

Mozna to jakos ustawic???

Od czego to zalezy???

No i prawe lusterko terz mnie denerwuje...

Mam ustawione- ze podczas parkowania sie obniza- i po paru dniach musze je przestawiac bo mi do srodka ucieka :shock:

Czy to normalne, jesli tak to kupa :evil:

Opublikowano

1. Za szybko jeździsz tym E61 z virusem Hammana i wyprzedzasz czas - więc co się dziwisz że ci zegarek nie nadąży ;)

2. Musisz się podpiąć pod komputer - lusterko się tylko obniża przy cofaniu i przy wrzuceniu D winno wrócić na swoją pozycję

3. Aż boli jak się czyta taki post (pod kątem ortografii !!!!!! )

Kiss French. Wear Italian. Drive German.
Opublikowano
A nie kończy Ci się bateryjka ? Wiem, że często auto fiksuje jak mu prądu zaczyna brakować... Oczywiście to tylko przypuszczenia.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza
Opublikowano
1. Za szybko jeździsz tym E61 z virusem Hammana i wyprzedzasz czas - więc co się dziwisz że ci zegarek nie nadąży ;)

2. Musisz się podpiąć pod komputer - lusterko się tylko obniża przy cofaniu i przy wrzuceniu D winno wrócić na swoją pozycję

3. Aż boli jak się czyta taki post (pod kątem ortografii !!!!!! )

Dzieki za porade.

Jak bys sie uczyl w niemieckiej szkole to tez bys byl z ortografia na bakier.

Pozdrawiam

Opublikowano
A nie kończy Ci się bateryjka ? Wiem, że często auto fiksuje jak mu prądu zaczyna brakować... Oczywiście to tylko przypuszczenia.

Moze i sie konczy :shock: ale w 4-letnim samochodzie to troche szybko??? :roll:

Opublikowano
No nie wiem czy szybko, akumulator wytrzymuje max. 6 lat. Więc po 4latach może się zdarzyć, że będzie u kresu sił.
Radość sprawia, że serce przyśpiesza