Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Chciałbym wpisać do pamięci telefonu jakieś numery,ale nie umiem! Wiem jak wejść w menu,odblokować,zmienić język,ustawić różne pierdoły,skasować numer,ale nie wiem jak wpisać coś do pamięci.W aucie mała navi,telefon w podłokietniku duży na kablu(mały opis mojego tel. bo słuchawek widziałem kilka rodzaju;w górnym lewym rogu klawiatury klawisz ''MR" obok narysowana koperta i małym drukiem ''menu'' obok ''M+'' pasek poniżej od lewej; słuchawka koniec rozmowy obok ''STRZAŁKA i mute'' obok ''C i alpha'',reszta to tak jak inne). Dodam,że jak nacisnę taką kombinacje:strzałka potem C to telefon zawoła:enter name, jak wpisze to name to nic dalej się nie dzieje,a życie mojej słuchawki jest wtedy bardzo zagrożone. Pomocy.
Opublikowano
dodaj jakieś zdjęcie albo model tel. może masz na jego spodzie albo w Realoem.com A tak na szybko to po wpisaniu numeru i nazwy może M+ zapisuje do pamięci ?

...Przyspieszenie to najlepszy sposób na spędzenie czasu między zakrętami 😜

-> E46-> E39-> G20