Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Mój problem polega na tym, że oryginalne radio na nic nie reaguje. Było wszystko dobrze, lecz pewnego razu przy podłączeniu się Fejsu dokładnie to INPA i wejściu w radio przypadkowo wybrałem funkcję bodajże "TransportmodeON" coś w tym stylu. Wtedy radio się wyłączyło i to był koniec.... Po ponownym podłączeniu się w system radia zaczęły wyskakiwać błędy w programie i nic się nie da zrobić... Jak to rozwiązać?

Pozdrawiam

Opublikowano
Domyślam się też o co chodzi.... Tylko gdzie znaleźć opcje do uruchomienia radia... Gdzie znajdę Transport Mode OFF?? Gdy podłączam się pod radio program wyrzuca błędy ponieważ prawdopodobnie radio nie odpowiada...
Opublikowano
Witam...

Mój problem polega na tym, że oryginalne radio na nic nie reaguje. Było wszystko dobrze, lecz pewnego razu przy podłączeniu się Fejsu dokładnie to INPA i wejściu w radio przypadkowo wybrałem funkcję bodajże "TransportmodeON" coś w tym stylu. Wtedy radio się wyłączyło i to był koniec.... Po ponownym podłączeniu się w system radia zaczęły wyskakiwać błędy w programie i nic się nie da zrobić... Jak to rozwiązać?

Pozdrawiam

Teraz tym samym sposobem wybierz funkcję "Transportmode OFF".

Opublikowano
Wiem kolego o co chodzi tylko program wyrzuca błędy jak wchodzę w radio... całkiem się blokuje i nic nie mogę zrobić... pytanie czy z jakiegoś innego poziomu mogę włączyć funkcję OFF??
  • 2 lata później...
Opublikowano

Podbijam wykop, aby nie zakładać nowego tematu,

mam dokładnie ten sam problem co kolega dudziniak

Też nie mogę się połączyć z radiem po aktywacji (przypadkowej) transpordmodeON

jak rozwiązan problem ?