Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pytanie proste na które nie ma odpowiedzi albo ja nie potrafi znalesć. Mianowicie jaką żarówke w panelu mam umieścić ?? wiem że ma to być 1,2W ale jaki gwint albo coś ma mieć bo kupiłem niedawno taką i nie pasuje...

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )

Opublikowano
Witam.

Pytanie proste na które nie ma odpowiedzi albo ja nie potrafi znalesć. Mianowicie jaką żarówke w panelu mam umieścić ?? wiem że ma to być 1,2W ale jaki gwint albo coś ma mieć bo kupiłem niedawno taką i nie pasuje...

Ostatnio też wymieniałem tą żarówkę,wyjąłem ją poszedłem z nią do motoryzacyjnego i kupiłem bez problemu taką samą za 2,5zł :wink:.Ta żaróweczka jest wciskana.

Opublikowano
w panelu ogrzewania z pokrętłami jest przylutowana.

a o jaki panel chodzi?

Ja mówię o panelu z manualną klimą.Taka sama żarówka jest w popielniczce,też ją wymieniałem.Wydaje mi sie że bez klimy też jest wciskana.Ale niech się ktoś jeszcze wypowie :wink:

Opublikowano

Chodzi o panel bez klimy. Przepraszam ze pominąłem ten istotny szczegół :duh: właśnie chodzi o to że już to rozkręciłem i tam wcześniej żarówki nie było tylko taki mały plastik.

Witam.

Pytanie proste na które nie ma odpowiedzi albo ja nie potrafi znaleźć. Mianowicie jaką żarówkę w panelu mam umieścić ?? wiem że ma to być 1,2W ale jaki gwint albo coś ma mieć bo kupiłem niedawno taką i nie pasuje...

Ostatnio też wymieniałem tą żarówkę,wyjąłem ją poszedłem z nią do motoryzacyjnego i kupiłem bez problemu taką samą za 2,5zł :wink:.Ta żaróweczka jest wciskana.

Zrobię tak jak kolega napisał najlepsze wyjście aniżeli strzelać w ciemno :)

Bawaria Może Więcej :)

( OO=[][]=OO )