Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam zastanawiam się czy warto wkładać chipa do 2.0 jeśli możecie mi powiedzieć jakie koszty by mnie czekały co jest do wymiany no i czy mi się opłaca ???
Opublikowano
Nie wiem kolego czy warto ale wiem ze w Krakowie wgranie nowych parametrów,hamownia to koszt 1600zł i masz gwarancje.Dobrzy fachowcy tam robią, ja osobiscie jak przyjade na wakacje to podciągne troche u nich moc.Możesz tez Big Bena(tak mój mechanior nazywa) podpiąc.Płacisz co miesiac ratke az go spłacisz,wtedy przechodzi na własnosc-różnica jest taka ze ta kość ma uniwersalne parametry dla typu silnika a nie dopracowany do danego egzemplarza silnika.Tą podpinke mozesz spróbowac i jak nie polubisz oddasz,to jest cos jak wynajem ale koszty niewielkie.Słyszałem opinie że zazwyczaj klienci zostaja juz przy kości i spłacają ja do końca.Ja preferuje doranie ustawień indyw.Tak zrobił mój szwagier i zadowolony jest.POzdr