Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, tak jak w temacie... nie wiem co to za kabelek, dodam, że odkąd mam auto, świeci się kontrolka otwarcia tylnej klapy(cuda robiłem i dojść nie mogę). Dlatego zacząłem podejrzewać owy, wiszący kabelek.

http://img218.imageshack.us/i/imag0218h.jpg/

http://img687.imageshack.us/i/imag0220e.jpg/

Może on jest winowajcą niegasnącej kontrolki :duh:

Opublikowano
Zaraz zerkne jak jest u mnie i pykne jakas fotke

" Ucz sie pracuj ciezko dnia kazdego

trening czyni mistrzem duzo w tym dobrego

pierwszy krok to poczatek by osiagnac szczyty

dzialaj swiadomie przestan na farta liczyc ... " HG

Opublikowano
być może od klemy pirotechnicznej, bo widać że masz tam strasznie narzeźbione
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
klema pirotechniczxna jest obok(żółta), tuż przy puszcze do której idą plusowe kable, ten wiszący ma inny wtyk
Opublikowano
tam najbliżej za tym wzmocnieniem jest jeszcze urządzenie od "zamka" klapki wlewu paliwa, więc może tam zajrzyj.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano
O ile sie nie myle ten kabel jest od pompki do spryskiwacza tylniej szyby ... Widze ze u Ciebie nie ma zbiorniczka ... Wlasnie przed chwila patrzylem u siebie i u mnie takiej kostki nie widze nigdzie ale jutro rozbiore caly tylni boczek i pykne Ci fote jak to wyglada u mnie

" Ucz sie pracuj ciezko dnia kazdego

trening czyni mistrzem duzo w tym dobrego

pierwszy krok to poczatek by osiagnac szczyty

dzialaj swiadomie przestan na farta liczyc ... " HG