Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :) Ile tak naprawde było rodzajów pomp paliwa w E30? Bo kumpel mi załatwił ale wychodzi na to że to nie ta co trzeba. A podobno również została wyjęta z E30 :) Moja znajduje się pod tylną kanapą za siedzeniem pasażera. Nie mogę się doszukać takiej na allegro więc może ktoś się lepiej na tym zna i znajdzie mi w przystępnej cenie. Przy okazji zamieszcze linka z tą która NIE PASUJE do mojej Beatki i tą też sprzedaje.

http://allegro.pl/pompa-paliwa-bmw-e30-sprawna-i1535877026.html

pozdr.

Opublikowano
Nie kombinuj z całością. Weź swój stary pływak, kup samą pompę (jak na zdjęciach z Allegro) i wymień. Z tego co pamiętam trzeba klika kabelków lutować, ale wymianę da się zrobić na szybko na parkingu. Jak chcesz oryginał z BOSCHa to musisz się szykować na wydatek rzędu trzech stówek.
Opublikowano

Pompa którą wystawiłem na sprzedaż jest Bosha :) sprawna.

Myślicie że poszłoby to podmienić?

Opublikowano
Witam wszystkich!Mam pytanie odnosnie 316 z 88r silnik m40 otóż nie ma napięcia na pompe paliwa ,sprawdziłem bezpieczniki okazaly sie całe,przekaznik od pompy działa prawidłowo,wiec sprawdziłem pompe na prostowniku i dziala niewiem co jest grane?mam instalację gazowa i na gazie odpala.
Opublikowano
Witam wszystkich!Mam pytanie odnosnie 316 z 88r silnik m40 otóż nie ma napięcia na pompe paliwa ,sprawdziłem bezpieczniki okazaly sie całe,przekaznik od pompy działa prawidłowo,wiec sprawdziłem pompe na prostowniku i dziala niewiem co jest grane?mam instalację gazowa i na gazie odpala.

więc może kolego gdzieś masz przerwe w obwodzie?