Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie no ale koles jest gigant dla mnie...odpierdziela fure i na sprzedaz...ale mysle ze lepiej byloby kupic takie cos niz np. nowa pande czy jakiegos pseudo szewroleta =/...chociaz taki samochodzik nie jest do jazdy na codzien...ale piekna bestia nie ma co...a pamietacie tego kolesia co do beci 2002 wpierdzielil centralnie vr6 z VW? tez mnostwo pracy i inwencji...ale to jest dopiero profanacja na maksa!!! VW w BMW pod tym wzgledem gorzej byc nie moglo [chyba zeby wsadzil 650ccm z PF126 =)]...niech teraz chlopak zajme sie jakas e24 albo 2000 cs czy tymi 3,0 CSi itd. [poprzedniczkami e24]

:cool2:

Opublikowano

Brawo, brawo... bardzo ładna ale mogła być trochę bardziej stonowana...

ale brawo, brawo,i jeszcze raz brawo :clap: :clap: :clap:

Opublikowano

pewnie sie naraze, ale szczerze powiedziawszy to stare bmki sa brzydkie jak dla mnie

jak juz ktos lubi klasyki, to mercedesy, sam chcialbym miec klasycznego mercedesa

http://img489.imageshack.us/img489/2486/zz1dk5.gif
Opublikowano
a pamietacie tego kolesia co do beci 2002 wpierdzielil centralnie vr6 z VW? tez mnostwo pracy i inwencji...ale to jest dopiero profanacja na maksa!!!

:duh: Zobaczyłem to na żywo przed wyścigiem GT Classic w Poznaniu, w tym roku. Nie znałem tego czegoś wcześniej. Z daleka widzę - calkiem nieźle odpicowane 2002, może z paroma paskudnymi detalami.

Ale podszedłem bliżej, zobaczyłem i :jawdrop: :shock: :duh: :mad2:

normalnie poczułem się jakbym nóż między łopatki przyjął, albo obuchem po czaszce zarobił. VR6 zamiast tylnej kanapy, wszelka tapicerka (nawet deska rozdzielcza) wyprute dla oszczędności wagi. Normalnie, rzeźnia... :duh: :mad2: To był kiedyś ładny klasyk :beksa: :cry2:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Na początku tej "niby renowacji" byłem ciekaw efektu końcowego. I niestety wyszła MOGIŁA. Jeśli Ktoś niby odnowił to auto i tak jak to wygląda teraz- to naprawdę szkoda zachodu !!! Oryginał musi być ORYGINAŁ !!!!!!!!!!!! Sugerując się wyglądem zewnętrznym to cała mechanika tego pojazu zapewne jest na tym samym "poziomie" NIESTETY. Tym razem pozdrawiam forumowiczów 8) ale niestety nie renowatorów.
Nie sztuka skorzystać z serwisu-SZTUKA ZROBIĆ TO SAMEMU !!!
  • 1 miesiąc temu...