Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...

Klagosz pomyśl o ratowaniu motoryzacji, kup auto z "dobrym" silnikiem :mrgreen: i normalnym układem jezdnym :wink:

pozdr.

Mam nadzieje ze uda mi się cos ciekawego kupic :cool2:

Ale na nic na 100% się nie nastawiam a M5 nie wykluczyłem całkowicei :wink:

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ty to najlepiej otwórz komis, bo sprzedajesz auta jak zawodowiec :)
Opublikowano

Dokładnie, klagosz ma chyba jakieś nadzwyczajne zdolności marketingowe, śledzę jego wątki i zawsze mnie zastanawia z jaką łatwością sprzedaję te auta za ceny przecież wyższe niż rynkowe. Wiem, że ich stan z reguły jest perfekcyjny ale nie od dziś wiadomo, że Polacy w większości szukają aut tanich a nie dobrych i z pełną historią. Zresztą Ty houek jesteś tego przykładem, masz dobry egzemplarz a zainteresowanie nikłe. Może klagosz powinien zająć się sprzedażą Twojego e92 :mrgreen:

Opublikowano

No więc tak szukam już od kilkunastu dni a od paru miesięcy obserwuje auta w ogłoszeniach i praktycznie każda M3 jak stała tak stoi i żadnych świerzych nie ma :evil: a o e92 335d to praktycznie jest jescze gorzej.

Mam dwa auta upatrzone M3 .

Kilka M3 ze stanów sprawdziłem i podziękowałem :duh:

HEHE to samo mi wczoraj ojciec powiedział :) póki co bawię się sam dla siebie :)

klagosz ma chyba jakieś nadzwyczajne zdolności marketingowe, śledzę jego wątki i zawsze mnie zastanawia z jaką łatwością sprzedaję te auta za ceny przecież wyższe niż rynkowe. Wiem, że ich stan z reguły jest perfekcyjny ale nie od dziś wiadomo, że Polacy w większości szukają aut tanich a nie dobrych i z pełną historią. Zresztą Ty houek jesteś tego przykładem, masz dobry egzemplarz a zainteresowanie nikłe. Może klagosz powinien zająć się sprzedażą Twojego e92 :mrgreen:

Moja zasada to nie ukrywać nic przed kupującym i rzeczowo przedstawić ofertę.

Każde z aut które posiadałem i będę posiadać musi mieć jakąś udokumentowaną historię to jest dla mnie priorytet i zwykle ci co kupują ode mnie auta tego samego wymagają. A że ceny wysokie :roll: czy ja wiem SUBARU koniec końców sprzedałem z jednym kompletem kół za 95 tys.zł chyba jedna z lepszych ofert jak dla mnie jak na salonowe bezwypadkowe z przebiegiem 30tys.km auto sportowe.

:cool2:

Opublikowano

radze uwazac na ten autohandel (jak na kazdy z reszta) moj kuzyn jechal kiedys z jenym autem od nich do ASO i rece mu opadly jak mu zaczeli wymieniac, poza tym pamietam, że na forum tutaj był od nich jakiś ładny topielec także zalecam dobry rekonesans przed wycieczką w Polskę.

Pozdrawiam

Opublikowano

Od TEGO SAMEGO KOLESIA kupiłem 335i :) potem zamieniał na s5, potem na m3 jak widać... :)

Jeśli m3 ma w takim samym stanie jak 335i to bierz w ciemno i pozdrów go od właściciela 335i :)

Opublikowano

O dobrze wiedzieć :cool2:

Gadalem z nim we wtorek i mówił ze auto sprowadził dla jakiegoś piłkarza i teraz odkupil ja od niego bo sprzedał mu kolejny samochód. Zarzeka sie ze auto jest 100% bezwypadkiem.

Jak sie odrobie to jadę jutro ja oglądać i jeszcze jedna e92 :twisted:

Opublikowano

Nie sądzę żeby z M3 przesiadł się spowrotem na "zwykłe" F30... Chyba że pokusi się na 335i, ale ja na jego miejscu bym tego nie robił. Chyba że seria 4 będzie miała takie perfekcyjne właściwości trakcyjne że będzie to zrozumiałe :wink:

Karol ja bym jednak chyba poszukał DKG - na spokojnie, żeby po pół roku nie mówić - "no jakby miała DKG to już byłaby idealna :mrgreen: "

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano

No tak, ale te z DKG ciężko kupić w dobrej cenie... a w PL to jest NIE REALNE - bo USA klagosz już sam wie jakie są.

160k to jest kwota za którą właśnie nie wiedział bym jakie auto kupić... bo nic z PDK, nic z DKG..., ja bym był w martwym punkcie ... :)

Opublikowano
Chyba dobrze, że jeszcze nie miałem nigdy naprawdę szybkiego auta ( E90 328i to było naszybsze co miałem)...bo wtedy F30 328i byłoby pewnie za wolne...a tak dla mnie jest w sam raz i nie mam takich dylematów czy nowe 328i czy np M3 E90 czy coś w ten deseń.